VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

25 november | Sinterklaas Intocht Vleuten

Het is bijna zover! Op zaterdag 25 november zal Sinterklaas samen met zijn trouwe Pieten aankomen in Vleuten voor een onvergetelijke Sinterklaasintocht. Dit jaar belooft het weer een magische dag te worden voor jong en oud.

De festiviteiten beginnen om 10:30 uur op het dorpsplein, waar iedereen welkom is om de goedheiligman te verwelkomen. Sinterklaas zal in stijl arriveren, vergezeld door zijn kleurrijke Pieten en gevolgd door een feestelijke parade.

Intocht Sint

Sint rijdt vanaf Parkhof, waar hij ’s ochtends een bezoek aan de bewoners brengt, naar het dorpsplein. De route gaat via de Pastoor Ohllaan, een rondje winkelcentrum en via de dorpsstraat naar het dorpsplein.

Pietenpret en Sint ontmoeten

Wat Sint dit jaar in petto heeft is nog geheim. Zoals alles in zijn grote boek. Maar spannend wordt het sowieso. De gekste capriolen, vrolijke praatjes, geinige dansjes maken met de pieten. Genoeg vermaak voor de allerkleinsten. Ook is er op het plein een plek vooraan geserveerd voor de kleine fans, speciaal door de Sint.

Vleuten    

  • 10.30 – 12.15 uur          Feestmuziek en optredens
  • 10:45- 11:15 uur            Spetterend Sint-dans met NL dance
  • 11.00 – 11.30 uur          Intocht van Sint door Vleuten
  • 11.30 – 12.15 uur           Feest met Sint en Pieten

Haarzuilens – De Brink        

  • 13.00 uur                      Aankomst Sint en Pieten

Dus zet 25 november in je agenda en kom naar Vleuten of Haarzuilens om de Sint en zijn Pieten te verwelkomen. Het belooft een geweldige dag vol plezier en verwondering te worden!