Wanneer:
22 mei 2018 @ 19:30
2018-05-22T19:30:00+02:00
2018-05-22T18:45:00+02:00
Waar:
KNAP
Poortland 59
3451 VA Utrecht
Nederland
Kosten:
Gratis
Gratis lezing Met dyslexie naar de middelbare school @ KNAP | Utrecht | Utrecht | Nederland

Gratis lezing Met dyslexie naar de middelbare school

KNAP! Leren & Meer organiseert dinsdag 22 mei de lezing ‘Met dyslexie naar de middelbare school’. De lezing is voor ouders van kinderen met dyslexie die na de zomervakantie naar de middelbare school gaan. De lezing is gratis bij te wonen voor alle geïnteresseerden en vindt plaats bij KNAP! aan het Poortland 59 in Vleuten.

In de lezing komt aan bod wat er voor uw kind in het voortgezet onderwijs verandert ten opzichte van de basisschool. Aandacht is er voor de psychosociale problemen die uw kind mogelijk kan hebben en de compensaties die kunnen gelden. We geven u een aantal praktische tips en tricks om uw kind goed te begeleiden. Tot slot wordt informatie gegeven over de training “Dyslexie de Baas”. Dit is een training die leerlingen praktische handvatten biedt om op de middelbare school met dyslexie om te gaan. Kortom: genoeg redenen om langs te komen!

De lezing vindt plaats op dinsdag 22 mei om 19.30. Aanmelden voor de lezing kan via www.knapleren.nl/lezingen. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen.

KNAP! geeft persoonlijke begeleiding aan basisschoolleerlingen en middelbare scholieren op het gebied van studievaardigheden, zelfstandig plannen van huiswerk en het leren voor toetsen. Scholieren komen naar KNAP! voor huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen. Ook kunnen kinderen bij ons terecht voor de afname van o.a. intelligentietesten, dyslexiescreeningstesten  (DST) en NIO-testen.