Evenementen en activiteiten in Vleuten en Haarzuilens

Via de website van Rondje Vleuten blijft u op de hoogte van alle evenementen en activiteiten in Vleuten en Haarzuilens. Wanneer u een evenement of activiteit wilt doorgeven, dan kan dat door een email te sturen naar redactie@rondjevleuten.nl

 

sep
14
vr
14 september | Raadhuis Special ‘”Terug in de tijd’ @ Raadhuis Vleuten
sep 14 @ 19:30 – 22:00

Raadhuis SPECIAL: ’Terug in de tijd’

Unieke historische beelden en verhalen van Vleuten met Ad van Zoeren

Entree 7,50 euro

Raadhuis Special: ‘Terug in de tijd in het Raadhuis Vleuten’ met Ad van Zoeren @ Raadhuis Vleuten
sep 14 @ 19:30 – 22:30

Terug in de tijd in het Raadhuis Vleuten

Op vrijdagavond 14 september 2018 komt er weer een avond over de historie van Vleuten. Die avond duiken we weer in het verleden van Vleuten. Hoe is Vleuten ontstaan? Hoe leefde men in Vleuten door de jaren heen? Een indrukwekkende tijdreis waarin we Vleuten op een andere manier leren kennen! De spreker van de avond is Ad van Zoeren die zijn rijke kennis over Vleuten en zijn nog nooit vertoonde unieke verzameling historische beelden en ansichtkaarten zal inbrengen in een passende entourage. Tijdens de avond is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan Ad over de rijke historie van Vleuten.

Inloop met koffie/thee: vanaf 19.30 uur

Aanmelden: stuur een email naar info@raadhuisvleuten.nl  Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar per bijeenkomst. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding en we hanteren het principe vol=vol. Dus als je erbij wilt zijn, geef je dan z.s.m. op per email en dan is je plek gereserveerd.

Betaling Entree: De deelnemers kunnen na reservering per email hun entree geld van te voren overmaken op bankrekeningnummer: NL17 ABNA 0478 2810 64 t.n.v. Raadhuis Vleuten met omschrijving:  Terug in de tijd 14 sept met je naam. Het is fijn als het overmaken van de entree van te voren gebeurt, dat maakt het wat eenvoudiger en scheelt wat extra logistiek bij binnenkomst. Je toegangskaartje is na de bevestiging van de reservering per email en je betaling dan helemaal definitief. Dank alvast hiervoor!

okt
28
zo
Tiroler Oktober Festijn @ Dorpsplein Vleuten
okt 28 @ 14:22 – 15:22
nov
30
vr
Raadhuis Special: ‘De wilde kusten’ met Theo Bosboom @ Raadhuis Vleuten
nov 30 @ 19:30 – 22:30

Raadhuis Special: ‘De wilde kusten’

Op vrijdagavond 30 november 2018 komt zilveren camera winnaar Theo Bosboom zijn nieuwe werk laten zien. In 2016 was Theo al eerder in het Raadhuis te zien en oogstte toen veel waardering. Dit keer is het thema ‘Wilde Kusten’. Deze avond zal Theo Bosboom prachtige beelden laten zien van zijn reis langs de wilde kusten van Europe die hij in 2017-2018 heeft gemaakt. Theo is naast een zeer kundig en gewaardeerde fotograaf ook een begenadigt spreker met een bijzonder humor. Tijdens de avond is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan Theo over zijn werk en zijn reizen. Op de avond zelf is het mogelijk om gesigneerde fotoboeken van Theo Bosboom te kopen of te bestellen..

Inloop met koffie/thee: vanaf 19.30 uur

Aanmelden: stuur een email naar info@raadhuisvleuten.nl  Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar per bijeenkomst. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding en we hanteren het principe vol=vol. Dus als je erbij wilt zijn, geef je dan z.s.m. op per email en dan is je plek gereserveerd.

Betaling Entree: De deelnemers kunnen na reservering per email hun entree geld van te voren overmaken op bankrekeningnummer: NL17 ABNA 0478 2810 64 t.n.v. Raadhuis Vleuten met omschrijving:  Wilde Kusten 30 november met je naam. Het is fijn als het overmaken van de entree van te voren gebeurt, dat maakt het wat eenvoudiger en scheelt wat extra logistiek bij binnenkomst. Je toegangskaartje is na de bevestiging van de reservering per email en je betaling dan helemaal definitief. Dank alvast hiervoor!