Evenementen en activiteiten in Vleuten en Haarzuilens

Via de website van Rondje Vleuten blijft u op de hoogte van alle evenementen en activiteiten in Vleuten en Haarzuilens. Wanneer u een evenement of activiteit wilt doorgeven, dan kan dat door een email te sturen naar redactie@rondjevleuten.nl

 

okt
28
zo
Tiroler Oktober Festijn @ Dorpsplein Vleuten
okt 28 @ 12:00 – 20:00

Speelschema: Tirolerfestijn 2018

Programma-Oktoberfeest

 

nov
30
vr
Raadhuis Special: ‘De wilde kusten’ met Theo Bosboom @ Raadhuis Vleuten
nov 30 @ 19:30 – 22:30

Raadhuis Special: ‘De wilde kusten’

Op vrijdagavond 30 november 2018 komt zilveren camera winnaar Theo Bosboom zijn nieuwe werk laten zien. In 2016 was Theo al eerder in het Raadhuis te zien en oogstte toen veel waardering. Dit keer is het thema ‘Wilde Kusten’. Deze avond zal Theo Bosboom prachtige beelden laten zien van zijn reis langs de wilde kusten van Europe die hij in 2017-2018 heeft gemaakt. Theo is naast een zeer kundig en gewaardeerde fotograaf ook een begenadigt spreker met een bijzonder humor. Tijdens de avond is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan Theo over zijn werk en zijn reizen. Op de avond zelf is het mogelijk om gesigneerde fotoboeken van Theo Bosboom te kopen of te bestellen..

Inloop met koffie/thee: vanaf 19.30 uur

Aanmelden: stuur een email naar info@raadhuisvleuten.nl  Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar per bijeenkomst. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding en we hanteren het principe vol=vol. Dus als je erbij wilt zijn, geef je dan z.s.m. op per email en dan is je plek gereserveerd.

Betaling Entree: De deelnemers kunnen na reservering per email hun entree geld van te voren overmaken op bankrekeningnummer: NL17 ABNA 0478 2810 64 t.n.v. Raadhuis Vleuten met omschrijving:  Wilde Kusten 30 november met je naam. Het is fijn als het overmaken van de entree van te voren gebeurt, dat maakt het wat eenvoudiger en scheelt wat extra logistiek bij binnenkomst. Je toegangskaartje is na de bevestiging van de reservering per email en je betaling dan helemaal definitief. Dank alvast hiervoor!

dec
16
zo
Raadhuis DOCS: ‘Old Passioned’ @ Raadhuis Vleuten
dec 16 @ 14:00

Aanwezig: Filmmaker Hans den Hartog
Wat is het geheim van die gepassioneerde ouderen?

Entree 7,50 euro per persoon
Opgave voor deelname: stuur een email naar info@raadhuisvleuten.nl
Zie ook http://www.raadhuisvleuten.nl