Evenementen en activiteiten in Vleuten en Haarzuilens

Via de website van Rondje Vleuten blijft u op de hoogte van alle evenementen en activiteiten in Vleuten en Haarzuilens. Wanneer u een evenement of activiteit wilt doorgeven, dan kan dat door een email te sturen naar redactie@rondjevleuten.nl

 

nov
5
di
Historische Pubquiz in Maximus @ Brouwerij Maximus
nov 5 @ 20:00

Op dinsdag 5 november is er weer een editie van de populaire Pubquiz Maximus zoals die maandelijks georganiseerd worden door de Brouwerij Maximus. Deze keer is in samenwerking met de Historische Vereniging Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Leidsche Rijn een speciale ronde toegevoegd worden met vragen over onze lokale geschiedenis.

Deelnemen gebeurt vooral in teams, maar kan ook individueel.

Voor het winnende team stelt de Historische Vereniging een aantal mooie prijzen ter beschikking. De locatie en de activiteit is erg populair dus wees op tijd, want vol is vol!

Inschrijven op de avond zelf met team van maximaal 5 personen, deelname is 5 euro p.p. Inschrijven is vanaf 20.00 uur. Start pubquiz om 20.30 uur.

Brouwerij Maximus is vanaf 17.00 uur geopend en als je wilt kun je vooraf heerlijk eten. Let wel: het is belangrijk hiervoor te reserveren; stuur een mail naar proeflokaal@brouwerijmaximus.nl met vermelding van je naam, het aantal personen, je telefoonnummer en de tijd waarop je wilt eten (dit kan tot uiterlijk 18:30 uur).

Zaal open vanaf 20.00, aanvang 20.30 Deelname €5,- per persoon. www.facebook.com/PubquizMaximus

Locatie: Brouwerij Maximus , Pratumplaats 2A, 3454 NA Utrecht
Informatie via activiteiten@histvervdmh.nl

nov
8
vr
Raadhuis Avonturiers: ‘Op reis met de Hope’ @ Raadhuis Vleuten
nov 8 @ 19:30 – 22:00

Raadhuis Avonturiers: ‘Op reis met de Hope’

Spreker Joshua van Eijnhoven,

Mooie avontuur van Johua over zijn wereldreis met zijn boot de Hope

Entree 10,00 euro per persoon

Voor opgave deelname en digitaal kopen van een kaartje: zie www.raadhuisvleuten.nl of stuur een email naar info@raadhuisvleuten.nl

nov
23
za
Intocht Sinterklaas 23 november | Vleuten en Haarzuilens
nov 23 @ 10:45 – 13:30

Wacht vol verwachting op de Sint en zijn Pieten op het Dorpsplein in Vleuten en op de Brink in Haarzuilens.

Vleuten
10.45 – 13.00 uur | Feestmuziek en optredens
11.00 – 11.30 uur | Intocht van Sinterklaas
11.30 – 12.40 uur | Feest met Sint en Pieten
12.40 – 12.45 uur | Uitzwaaien Sint en Pieten

Haarzuilens 13.00 uur | Aankomst Sint en Pieten

Bezoek aan Parkhof

Sint en zijn Pieten brengen eerst een bezoek aan bewoners van Hinderstein en Bottenstein in Parkhof (Alenveltpark 1 te Vleuten) Vrienden en familieleden zijn daar ook van harte welkom.

Intocht Sint

Sint en zijn Pieten rijden vanaf Parkhof over de Pastoor Ohllaan en een rondje ‘ramblas’ winkelcentrum, de Dorpsstraat naar het Dorpsplein. De Pieten delen gul pepernoten uit en de Sint begroet onderweg iedereen die in zijn grote boek staat vriendelijk.

Feest Sint – Dorpsplein Vleuten

Op het Dorpsplein kan iedereen uit volle borst meezingen met alle bekende liedjes. De Sint vertelt over de spannende gebeurtenissen dit jaar, de Pieten dansen eromheen met de kinderen. Het gedeelte direct voor het podium wordt afgezet voor de allerkleinsten zodat zij alles goed kunnen zien.

Feest Sint – De Brink Haarzuilens

Omdat Sint ook een dagje ouder wordt, gaat hij met speciaal Sint Transport van Vleuten naar Haarzuilens. Wie ‘s ochtends niet in Vleuten kan zijn, is ‘s middags welkom in Haarzuilens.

Oranjestichting en VWOV

De Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging (VWOV) organiseert en financiert het Sinterklaasfeest samen met Oranjestichting Wilhelmina Vleuten. De Oranjestichting is nog op zoek naar vrijwilligers, ben je geïnteresseerd stuur dan een mail naar info@oranjestichting.nl.