Evenementen en activiteiten in Vleuten en Haarzuilens

Via de website van Rondje Vleuten blijft u op de hoogte van alle evenementen en activiteiten in Vleuten en Haarzuilens. Wanneer u een evenement of activiteit wilt doorgeven, dan kan dat door een email te sturen naar redactie@rondjevleuten.nl

 

apr
22
zo
22 april | Documentaire ‘A family quartet’ van Simonka de Jong @ Raadhuis Vleuten
apr 22 @ 14:30 – 17:30

7e editie Raadhuis DOCS | Documentaire ‘A Family Quartet’

Feel good documentaire ’Tomorrow’ Een zoektocht naar alle goede bijzondere initiatieven in de wereld, die met passie klein begonnen en nu op grotere en soms zelfs mondiale schaal uitwaaien!

Zondagmiddag 22 april draaien we in Raadhuis Vleuten de documentaire ‘A family Quartet’. Een film gemaakt door Simonka de Jong. We kennen haar al van de prachtige documentaire ‘The Only Son’, die we vorig jaar gedraaid hebben in het Raadhuis en waar Simonka zelf toen ook bij aanwezig was. De documentaire ‘ A Family Quartet’ heeft veel lof en waardering gekregen van de vakpers. De familie Wildschut, waar deze documentaire over gaat, is zelfs uitgenodigd bij Mathijs van Nieuwkerk in de wereld draait door. Zie ook link: Interview in De wereld draait door 22 april zal Simonka ook in het Raadhuis erbij zijn, wat de nabespreking en Q&A zeker weer interessant zal maken!

apr
27
vr
Koningsdag 2018
apr 27 hele dag

Het programma van Koningsdag is nog niet bekend maar noteer de datum vast in uw agenda…

jun
9
za
Bourgondisch Vleuten 2018 @ Dorpsplein, vleuten
jun 9 @ 14:00 – 22:30

Ook dit jaar zal Vleuten op 9 juni weer in het teken staan van Bourgondisch Vleuten. Het programma is nog niet bekend, maar blokkeer deze dag alvast in uw agenda. U komt toch ook?

jun
13
wo
Workshop Bloemschikken @ Uitvaartcentrum Barbara
jun 13 @ 19:30

Workshop Bloemschikken

Op woensdag 13 juni 2018 organiseert Barbara Uitvaartverzorging in samenwerking met Bloembinderij De Wetering een workshop bloemschikken. U bent van harte welkom in ons uitvaartcentrum aan de Nieuwe Vaart 5 in Vleuten. De workshop begint om 19:30 uur.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u deze avond een mooi bloemstuk maken, voor uzelf, uw vader of moeder, oom of tante, de buren, een vriend of vriendin, voor een ieder die u lief heeft of gewoon omdat u het leuk vindt om lekker creatief aan de slag te gaan.

De eigen bijdrage voor deze avond is 12,50 euro.

U kunt zich tot en met vrijdag 8 juni aanmelden via info@barbarauitvaart.nl of via 030-296 66 66. Graag uw telefoonnummer erbij vermelden en met hoeveel personen u komt.

sep
14
vr
14 september | Raadhuis Special ‘”Terug in de tijd’ @ Raadhuis Vleuten
sep 14 @ 19:30 – 22:00

Raadhuis SPECIAL: ’Terug in de tijd’

Unieke historische beelden en verhalen van Vleuten met Ad van Zoeren

Entree 7,50 euro

okt
28
zo
Tiroler Oktober Festijn @ Dorpsplein Vleuten
okt 28 @ 14:22 – 15:22