Evenementen en activiteiten in Vleuten en Haarzuilens

Via de website van Rondje Vleuten blijft u op de hoogte van alle evenementen en activiteiten in Vleuten en Haarzuilens. Wanneer u een evenement of activiteit wilt doorgeven, dan kan dat door een email te sturen naar redactie@rondjevleuten.nl

 

apr
13
ma
De Loop van Leidsche Rijn @ Maximapark, Leidsche Rijn
apr 13 hele dag

Inschrijving geopend voor jong en oud! Nu ook met een speciale gezinsactie! Hebben jij en de kids al plannen gemaakt voor 2e Paasdag 2020?
Wat gaat het dit jaar worden op 2e Paasdag?  Het traditionele bezoek aan meubelboulevard, dierentuin of pretpark met de kids? Of gooi je het aan het begin van dit nieuwe decennium over een andere, sportieve boeg én kom je lekker met het hele gezin hardlopen in het Maximapark tijdens De Loop van Leidsche Rijn en Lint Wurmpie Runs 2020?

Op 2e paasdag, maandag 13 april is de 8e editie van De Loop van Leidsche Rijn en de 9e editie van de Lint-Wurmpie Run. De onderdelen, voor jong en oud, maken het een mooi familie-loopevent, met het Romeinse thema: Lopen langs de Limes.

Onderdelen
De onderdelen zijn: 5, 10 en 15 km De Loop van Leidsche Rijn, 1 of 2 km Abrona G Loop, 500m ‘Wurmpie’ Run, 1 of 2 km Lint-Wurmpie Run en 3 km Lint-Wurm Run XL.

Wij hebben een speciale gezins-actie!
Als je je inschrijft voor de 5, 10 of 15 km De Loop van Leidsche Rijn, dan kun je een kortingscode ontvangen om één kind met 50% korting in te schrijven op een onderdeel van de Lint-Wurmpie Run. Deze kortingscode ontvang je uiterlijk binnen 5 werkdagen via de mail, na inschrijving van het volwassen onderdeel.

Inschrijven deelnemers
Het inschrijfgeld wordt direct verwerkt door gebruik te maken van Ideal betaling.

Tijdregistratie met chip op startnummer
De tijdregistratie vindt plaats d.m.v. een unieke eenmalig te gebruiken chip, geplakt op je startnummer, De tijdregistratie is alleen bij de onderdelen: 5, 10 en 15 km De Loop van Leidsche Rijn.

apr
27
ma
AFGELAST 27 april 2020 Koningsdag Vleuten @ Centrum van Vleuten
apr 27 hele dag

Meer informatie volgt nog

jun
13
za
Zaterdag 13 juni Bourgondisch Vleuten 2020 @ Dorpsplein Vleuten
jun 13 hele dag
aug
28
vr
Festival Strand 2020 @ De Haarrijnse Plas
aug 28 – aug 29 hele dag

Festival Strand 2020
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus kan iedereen weer genieten van 90’s muziek en verschillende bands. Dan vindt namelijk het Festival Strand weer plaats! Dit festival ligt gelegen op de Haarrijnseplas in Utrecht. Meer informatie komt nog. Benieuwd naar de vorige editie van Festival Strand? Je leest er alles over in ons