Calendar

okt
6
zo
l’Amour des moules van Willemiek Kluijfhout @ Raadhuis Vleuten
okt 6 @ 14:00

Op zondagmiddag 6 oktober om 14.00 uur presenteert Raadhuis DOCS weer een prachtige documentaire: l’Amour des moules van Willemiek Kluijfhout. Willemiek Kluijfhout is zelf aanwezig bij de documentaire en bij de Q&A na afloop. Alle deelnemers krijgen na afloop van de documentaire een ‘Moules-frites’ arrangement aangeboden met een glaasje wittewijn. De entreeprijs voor deze documentaire is 25 euro per persoon. Bij de entreeprijs van deze documentaire is het ‘Moules-Frites’ arrangement inbegrepen. We eindigen rond 19.30 uur.

Synopsis

De documentaire vertelt in een aangenaam rustig tempo het verhaal van dat even wonderlijke als smakelijke schelpdiertje. Daarbij worden zowel de ecologische aspecten van natuurvangst als de gastronomische genoegens belicht. Van Zeeuwse visser en Waddenzeebeschermer tot jonge mosselkweekster en topchef Sergio Herman blijft het beeld steeds in genuanceerde balans. Opnamen van parende mosselen zijn een eye-catcher, de dromerige muziek van Tuur Florizoone is een oorstreling. Trailer L’amour des Moules

Aanmelden:

Voor opgave deelname en/of digitaal kopen van een kaartje zie de winkel van www.raadhuisvleuten.nl of stuur een email naar info@raadhuisvleuten.nl  Je vindt op de website raadhuisvleuten.nl ook onze kalender en de achtergrond informatie van alle bijeenkomsten.

okt
12
za
Kinderkledingbeurs Vleuten 2019 @ Kees Valkensteinschool
okt 12 @ 09:30 – 11:30

Vanwege de drukte het eerste uur mogen kinderen tot 10 jaar pas vanaf 10:30 uur mee naar binnen.

  • Herfst- en Winterkleding (vanaf maat 92 t/m maat 176)
  • Sportkleding en-schoenen
  • Wintersportspullen
  • Speelgoed
  • Kinderboeken
  • Fietsjes

Uw verkoopnummer kunt u vanaf 27 september digitaal aanvragen op ons mailadres: kinderkledingbeursvleuten@ live.nl. Zowel op de koop- als verkoopprijs wordt 10% extra in rekening gebracht. Daar naast vragen we € 1,50 als verkoopprijs per 20 in te leveren artikelen met een maximum van 60 artikelen per verkoper.

Zowel op de koop- als verkoopprijs wordt 10 % extra in rekening gebracht wat ten goede komt aan drie BASISSCHOLEN in Vleuten Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor de vrijdagavond en de zaterdag. Voordeel: eerste keus op kleding, 5% korting op gekochte kleding en je betaalt geen lijstgeld. Heb je interesse? Mail dan naar bovenstaand mailadres.

De opbrengst komt ten goede aan de ouderverenigingen van de drie basisscholen in Vleuten. Overgebleven artikelen kunnen worden opgehaald of gedoneerd aan het goede doel. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor de vrijdagavond en de zaterdag. Voordeel: eerste keus op de kleding, 5% korting op gekochte artikelen en je betaald geen lijstgeld.

Heb je interesse? Mail dan naar bovenstaand emailadres.

okt
27
zo
Tiroler Oktober Festijn Vleuten 2019 @ Dorpsplein, Vleuten
okt 27 @ 11:45 – 19:30
Tiroler Oktober Festijn Vleuten 2019 @ Dorpsplein, Vleuten

Zin in een gemütlich feestje? Haal die Dirndl en Lederhose uit de kast, dan haalt VWOV alles uit de kast op het enige echte ultieme Tiroler Oktober Festijn in Vleuten. Leckereien und Freunde. Kom genieten van de Apfelstrudel, Bratwurst en meer lekkers. Hete glühwein, koud bier, het is er allemaal.

Maar niets zo belangrijk als vrienden, bekenden en dorpsgenoten, die er ook allemaal zijn. Gemütlichkeit und Hertzlichkeit daar gaat het om!

Kijk voor het programma en meer informatie hier >

nov
8
vr
Raadhuis Avonturiers: ‘Op reis met de Hope’ @ Raadhuis Vleuten
nov 8 @ 19:30 – 22:00

Raadhuis Avonturiers: ‘Op reis met de Hope’

Spreker Joshua van Eijnhoven,

Mooie avontuur van Johua over zijn wereldreis met zijn boot de Hope

Entree 10,00 euro per persoon

Voor opgave deelname en digitaal kopen van een kaartje: zie www.raadhuisvleuten.nl of stuur een email naar info@raadhuisvleuten.nl