Calendar

mrt
6
vr
6 maart Raadhuis special: Terug in de tijd in Raadhuis Vleuten @ Raadhuis Vleuten
mrt 6 @ 19:30 – 22:30
6 maart Raadhuis special: Terug in de tijd in Raadhuis Vleuten @ Raadhuis Vleuten

Op vrijdagavond 6 maart 2020 van 19.30-22.30 uur is in Raadhuis Vleuten een speciale avond over de historie van Vleuten. Die avond duiken we in het verleden van Vleuten. Hoe en wanneer is Vleuten ontstaan? Hoe leefde men in Vleuten door de jaren heen? Een indrukwekkende tijdreis waarin we Vleuten op een andere manier leren kennen!  Ad van Zoeren zal zijn kennis en beeldmateriaal inbrengen bij deze avond. Een boeiend verhaal met prachtige oude beelden!

Vanaf 19.30 uur staat de koffie/thee voor u klaar en het programma start stipt op tijd om 20.00 uur.

mrt
21
za
Kinderkledingbeurs Lente & Zomer 21 maart @ OBS Kees Valkenstein
mrt 21 @ 09:30 – 11:30

Kinderkledingbeurs Lente & Zomer

  • Vanwege de drukte mogen kinderen < 10 jaar pas vanaf 10.30 uur mee naar binnen
  • Ook: Sportkleding- en schoenen,verkleedspullen, speelgoed, gezelschapsspellen, boeken, fietsjes, rolschaatsen, autostoeltjes e.d.
  • Bij de kassa: betalen uitsluitend met contant geld, pinnen niet mogelijk!
  • Verkooplijsten kunt u vanaf 6 maart a.s. aanvragen via kinderkledingbeursvleuten@live.nl

Zowel op de koop- als verkoopprijs wordt 10% extra in rekening gebracht. Daar naast vragen we € 1,50 als verkoopprijs per 20 in te leveren artikelen met een maximum van 60 artikelen per verkoper.

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor de organisatie van de beurs op vrijdagavond 20 en zaterdag 21 maart. Voordeel voor vrijwilligers: vrijdag eerste keus op kleding, 5% korting op gekochte kleding, je betaalt geen lijstgeld en mag 100 artikelen te koop aanbieden. De 10% opbrengst komt ten goede aan de ouderverenigingen van de drie basisscholen in Vleuten. Overgebleven artikelen kunnen worden opgehaald of gedoneerd aan goede doelen.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail dan naar bovenstaand mailadres of kijk op https://www.facebook.com/KinderkledingbeursVleuten/

apr
13
ma
De Loop van Leidsche Rijn @ Maximapark, Leidsche Rijn
apr 13 hele dag

Inschrijving geopend voor jong en oud! Nu ook met een speciale gezinsactie! Hebben jij en de kids al plannen gemaakt voor 2e Paasdag 2020?
Wat gaat het dit jaar worden op 2e Paasdag?  Het traditionele bezoek aan meubelboulevard, dierentuin of pretpark met de kids? Of gooi je het aan het begin van dit nieuwe decennium over een andere, sportieve boeg én kom je lekker met het hele gezin hardlopen in het Maximapark tijdens De Loop van Leidsche Rijn en Lint Wurmpie Runs 2020?

Op 2e paasdag, maandag 13 april is de 8e editie van De Loop van Leidsche Rijn en de 9e editie van de Lint-Wurmpie Run. De onderdelen, voor jong en oud, maken het een mooi familie-loopevent, met het Romeinse thema: Lopen langs de Limes.

Onderdelen
De onderdelen zijn: 5, 10 en 15 km De Loop van Leidsche Rijn, 1 of 2 km Abrona G Loop, 500m ‘Wurmpie’ Run, 1 of 2 km Lint-Wurmpie Run en 3 km Lint-Wurm Run XL.

Wij hebben een speciale gezins-actie!
Als je je inschrijft voor de 5, 10 of 15 km De Loop van Leidsche Rijn, dan kun je een kortingscode ontvangen om één kind met 50% korting in te schrijven op een onderdeel van de Lint-Wurmpie Run. Deze kortingscode ontvang je uiterlijk binnen 5 werkdagen via de mail, na inschrijving van het volwassen onderdeel.

Inschrijven deelnemers
Het inschrijfgeld wordt direct verwerkt door gebruik te maken van Ideal betaling.

Tijdregistratie met chip op startnummer
De tijdregistratie vindt plaats d.m.v. een unieke eenmalig te gebruiken chip, geplakt op je startnummer, De tijdregistratie is alleen bij de onderdelen: 5, 10 en 15 km De Loop van Leidsche Rijn.

apr
27
ma
27 april 2020 Koningsdag Vleuten @ Centrum van Vleuten
apr 27 hele dag

Meer informatie volgt nog

jun
13
za
Zaterdag 13 juni Bourgondisch Vleuten 2020 @ Dorpsplein Vleuten
jun 13 hele dag
aug
28
vr
Festival Strand 2020 @ De Haarrijnse Plas
aug 28 – aug 29 hele dag

Festival Strand 2020
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus kan iedereen weer genieten van 90’s muziek en verschillende bands. Dan vindt namelijk het Festival Strand weer plaats! Dit festival ligt gelegen op de Haarrijnseplas in Utrecht. Meer informatie komt nog. Benieuwd naar de vorige editie van Festival Strand? Je leest er alles over in ons