Op vrijdagavond 9 april vanaf 19.30 uur organiseert de jubilerende Historische Vereniging Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Leidsche Rijn de Eerste Digitale Historische Pubquiz.

Denkt u iets te weten van de Romeinen in ons gebied, over de bouw van Leidsche Rijn, van het Máximapark, over ridderhofstedes of over de historische vereniging zelf? Doe gezellig mee vanuit huis, met een drankje en versnaperingen bij de hand. Maar ook als u weinig weet over de geschiedenis, maar een gokje wil wagen in het beantwoorden van de meerkeuzevragen – doe mee! Iedereen die in aanmerking wil komen van de niet te versmaden hoofdprijs kan meedoen aan deze Eerste Digitale Historische Pubquiz. De hoofdprijs is namelijk een heerlijke bierproeverij in de onvolprezen Brouwerij Máximus!

Voor de Eerste Digitale Historische Pubquiz heeft u niet meer nodig dan uw computer of tablet en een mobiele telefoon.

Vindt u de “Slimste Mens” een leuk programma? Hans Scholten, bestuurslid communicatie en marketing zal de rol van Philip Freriks vervullen en de vragen stellen. In de rol van Maarten van Rossem is voorzitter Gerda Oskam getypecast. Een andere glansrol zal gespeeld worden door de wereldberoemde archeoloog Erik Graafstal, al jarenlang lid van de vereniging. Kortom, doe mee met de Eerste Historische Pubquiz!

Meldt u snel aan via onze website of via een mail naar activiteiten@histvervdmh.nl U ontvangt dan de link en alle informatie om mee te kunnen doen. Hopelijk tot vrijdagavond 9 april 2021 van 19.30 – 21.00 uur.