Rondje Vleuten houdt u op de hoogte van het actuele nieuws wanneer het gaat om Vleuten en Haarzuilens. Wanneer u zelf een nieuwsartikel heeft voor op de website van Rondje Vleuten, dan kunt u die sturen naar redactie@rondjevleuten.nl

Braderie Vleuten

Op zaterdag 25 augustus is het weer tijd voor de traditionele braderie in het centrum van Vleuten. De braderie is GRATIS toegankelijk en een bezoek meer dan waard.

Lees meer

Donatie VWOV voor Duofiets

De Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging (VWOV) gaan een bedrag doneren aan de stichting Duofiets Vleuten De Meern. Deze stichting is opgericht door Ingrid Wendel; “Als mantelzorger op een duofiets met een ouder, hoe leuk is dat?

Lees meer

Programma Koningsdag

Koningsdag Vleuten Op 27 april is het weer zover… Koningsdag! Dan kleurt ons dorp weer oranje met traditioneel de ruime vrijmarkt, kinderattracties, veel optredens van onze Vleutense muziek en dans talenten en als spetterend einde de Vleutense Bloaskapel.

Lees meer

4e editie De Halve van de Haar

4e editie van De Halve van De Haar 2 april 2018, Tweede Paasdag Hardlopen door de kasteeltuinen van De Haar Met een uniek parcours door het park en de tuinen van De Haar staat Kasteelloop De Halve van De Haar voor de 4e keer garant voor het mooiste en...

Lees meer