VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Anastasia-interieur

Anastasia Fashion

In het gezellige dorpscentrum van Vleuten, onder de rook van Utrecht, vind je sinds oktober 2012 Anastasia Fashion. Deze prachtige zaak heeft een mooie collectie kleding die is samengesteld uit verschillende labels. De collectie wordt wekelijks vernieuwd, waardoor je altijd verzekerd bent van de meest trendy en fashionable items.

Verschillende stijlen

De collectie kent verschillende stijlen: van klassiek tot stoer en van zakelijk tot ibiza style. De maten van de kleding zijn van S t/m XL en zijn heel betaalbaar! Anastasia Fashion biedt niet alleen kleding, maar ook fijne basics, mooie tassen, prachtige sieraden en trendy accessoires die je outfit helemaal af maken. Ook voor trendy schoenen  en laarsjes kun je sinds kort terecht bij Anastasia Fashion.

Fashionavond

Team-van-Anastasia

Klik op foto voor vergroting

Elke maand is er een fashionavond/borrel waarbij je samen met je vriendinnen onder het genot van bubbels en tapas kan shoppen in de nieuwste collectie. Deze avonden zijn op woensdag- of vrijdagavond van 19:00-22:00. Een uitnodiging voor deze fashionavonden ontvang je automatisch als je Anastasia Fashion op facebook hebt geliked.

Dus ben jij die moderne vrouw die houdt van mooie kleding en kwaliteit, maar niet teveel wil betalen? Breng dan eens een bezoekje aan deze prachtige winkel waar Marina Anastasia en haar team voor jou klaar staan voor een goed advies bij het samenstellen van de ideale outfit.

Adresgegevens:

Dorpsstraat 4B
3451BK Vleuten
030 – 6772402
E: info@anastasiafashion.com

Openingstijden:

Maandag:  13:00 – 17:30
Dinsdag t/m donderdag: 9:00 – 17:30
Vrijdag:  13:00 – 20:00
Zaterdag: 9:30 – 17:00