VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Arent van Hees

Arent van Hees

Van Hees Automobielbedrijf BV

Arent van Hees, opgegroeid in Vleuten, is sinds 1991 de eigenaar van Van Hees Automobielbedrijf BV. Het autobedrijf aan de Schoolstraat 47 is oorspronkelijk gestart als transportbedrijf en werd later een garage voor vrachtwagens. Arent liep als kleine jongen al rond tussen de auto’s en daarom lag het ook voor de hand dat hij, na de MTS Autotechniek, het autobedrijf zou overnemen.

Aanvankelijk merkdealer van o.a. Fiat vrachtwagens, Simca, Talbot en later Peugeot, is Van Hees Automobielbedrijf nu PCA-dealer (Peugeot Citroën Association). U kunt hier terecht met alle automerken voor onderhoud en reparaties, maar ook voor winterbanden en aircoservice. Tevens een betrouwbaar adres voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s (meer dan 30 occasions op voorraad)

Met welke trefwoorden zou je jouw bedrijf willen omschrijven?
Betrouwbaar, open, klantgericht en milieubewust. Ik hoop dat mijn klanten mij typeren als betrokken en met kennis van zaken.

Wat is in jouw ogen de mooiste auto die ooit gebouwd is?
De Peugeot 504 Cabriolet.

Wat is het gekste of leukste dat je ooit met een klant hebt meegemaakt?
Ik heb ooit op Sinterklaasavond een auto bij iemand moeten afleveren. De echtgenoot kreeg binnen een cadeautje met een replica en de bijbehorende autosleutel…buiten stond dus haar echte cadeau.

Hoe breng jij het liefst je vrije tijd door?
Als trainer/coach bij hockeyvereniging Fletiomare. Ik train en coach onder andere het team van mijn dochter Céline.

Waar en hoe breng jij je vakanties door?
Het liefst in een warm zonnig land, in een hotel. Onder andere genieten van rust en lekker eten…

Als je vandaag ineens alles zou durven wat zou je dan als eerst gaan doen?
Bungeejumpen.

Wie bewonder je en waarom?
Ik heb veel bewondering voor mijn dochters omdat ze zo lekker in het leven staan. Open, gezellig en doelgericht.

Wie zou je graag eens willen ontmoeten?
Mark Lammers (hockey coach). Ik zou graag het één en ander van hem willen leren. Het is knap zoals hij het nationale dames hockeyteam tot grote prestaties heeft weten te brengen.

In welke andere tijdsperiode had je graag geleefd?
Ik zou de eerste helft van de 20e eeuw (1900-1950) wel meegemaakt willen hebben. Mijn vader is in 1935 naar Sumatra (Indië) verhuisd. Ik luisterde graag naar de verhalen van hem en mijn oma en zou dit in het echt meebeleefd willen hebben.

Welk boek en welke CD heb je het laatst gekocht?
Boek: Het Chalet van Suzanne Vermeer
CD: Daft Punk – Get Lucky

Hoe ziet volgens jou de auto van de toekomst eruit?
De auto van de toekomst zal steeds beter op het gebruik van de bestuurder afgestemd worden. Er komen steeds meer mogelijkheden om jouw auto persoonlijk te kunnen configureren, afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Hij zal je bevallen als een iPhone, je kiest alleen voor de app’s die je passen.