VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Barbara Uitvaartverzorging Vleuten

Bij Barbara Uitvaartverzorging staan we voor u klaar, voor, tijdens en na een uitvaart. Wij kunnen voor u alle zaken rond een uitvaart regelen. Dat gebeurt op basis van wederzijds vertrouwen en vanuit persoonlijk contact. Opbaren, rouwbezoeken, condoleances en kleine plechtigheden in een warme en prettige omgeving zijn mogelijk in onze vestiging in Vleuten. Er is een uitvaartwinkel, waar u terecht kunt voor urnen, as-sieraden, herdenkingsmonumentjes, troostgeschenken, kaarten, boeken etc.

Persoonlijk advies

Maar bij Barbara Uitvaartverzorging Vleuten vindt u meer. U kunt met onze afscheidsconsulente van gedachten wisselen, uitvaartwensen bespreken en vastleggen of de mogelijkheden bekijken met betrekking tot het invullen van een bijzondere plechtigheid vol passende rituelen. Samen met u kijken wij naar uw persoonlijke mogelijkheden, krijgt u advies over de producten en diensten en wordt er vooral naar uw wensen geluisterd. Altijd onder het genot van een kopje koffie of thee.

Gratis wilsbeschikking

U kunt bij Barbara Uitvaartverzorging Vleuten ook terecht voor een gratis wilsbeschikking en het bespreken van de Waardevaste Uitvaart (www.waardevasteuitvaart.nl). Daarnaast kunnen er vragen gesteld worden over de kosten van een uitvaart en kunnen wij uw uitvaartverzekeringen duidelijk voor u in beeld brengen, zodat u weet of u voldoende bent verzekerd voor uw uitvaart.

Barbara Uitvaartverzorging Vleuten is open elke dinsdag, donderdag en vrijdagochtend van 9:00 tot 12:00 uur en op woensdag van 9:00 tot 17:00 uur. Loop gerust eens langs, wij zijn er voor u. Mochten onze openingstijden u niet passen, dan kunt u uiteraard een afspraak met ons maken. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op het algemene telefoonnummer: 030 – 296 66 66

Adresgegevens:

Barbara Uitvaartverzorging
Nieuwe Vaart 5, 3451AH, Vleuten
Postadres
Barbara Uitvaartverzorging, Egginklaan 51, 3527 XP Utrecht

030 296 66 66 (24/7 bereikbaar)
E: info@barbarauitvaart.nl