VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

BenS Consultancy en Management is sinds 2000 actief als toonaangevend organisatiebureau op het gebied van (grootschalige) sport-evenementen voor opdrachtgevers, met name sportbonden, overheden en het bedrijfsleven. Tijdens alle evenementen staat naast kwaliteit ook het plezier dat de deelnemers eraan beleven hoog in het vaandel. BenS is van mening dat een uitstekende voorbereiding van cruciaal belang is bij het succesvol organiseren van een sportevenement.

Daarbij moeten opdrachtgevers blindelings kunnen vertrouwen op de jarenlange expertise van de mensen van BenS, bestaande uit een met zorg geformeerd team van goedopgeleide, ervaren consultants.BenS Management/consultancy B.V.

Bij het organiseren van een sportevenement komen vele disciplines om de hoek kijken. Van het haalbaarheidsonderzoek en het opstellen van het bidbook tot en met de daadwerkelijke uitvoering van het evenement en de evaluatie ervan. BenS biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om hiervoor de expertise van BenS Consultancy en Management in te schakelen.

Adresgegevens:

BenS Consultancy en Management
Utrechtseweg 7, 3451 GA  Vleuten
T: 030 – 677 3852
E: info@bens.nl

Openingstijden:

niet bekend