VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Centrum voor Fysiotherapie & Manuele Therapie

Algemene informatie

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van houding en beweging en voor het onderhouden van uw lichamelijke fitheid. Wij gaan uit van Positieve Gezondheid en kijken wat er goed gaat en waar volgens u verbetering mogelijk en gewenst is. Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening verwijzen wij u naar onze website.

Afspraak maken

U kunt voor de meeste klachten direct, zonder verwijzing, bij ons terecht. Middels een screening beoordelen wij of u bij ons aan het juiste adres bent of beter eerst uw huisarts kunt consulteren. Voor chronische aandoeningen heeft u wel een verwijzing nodig. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek, gevolgd door een eerste behandeling. Indien een afspraak niet door kan gaan, dient u dit tenminste 24 uur vooraf te melden. Wanneer dit niet gebeurt, zijn wij genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.

Openingstijden

Voor de openingstijden verwijzen wij naar onze website. Wij hanteren ruime openingstijden op onze vestigingen. Op onze nevenvestiging aan de Nieuwe Vaart 1b gelden beperkte openingstijden.

Samenwerkingsverbanden

Om zo goed mogelijke zorg te leveren werken wij samen met gespecialiseerde partijen wat leidt tot efficiëntere zorg en een beter en sneller resultaat voor de patiënt. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Raadpleeg uw polis om te weten of uw verzekering fysiotherapie vergoedt. Bent u onvoldoende verzekerd, ontvangt u een nota. De tarieven en de betalingsvoorwaarden zijn te raadplegen op onze website.

 

Adresgegevens:

Centrum voor Fysiotherapie & Manuele Therapie
Gezondheidscentrum Vleuten, 3451 BK Vleuten
T: 030 – 677 3154
E: info@fysiovleuten.nl

Centrum voor Fysiotherapie & Manuele Therapie
Harmonieplein 115,  3603 BS Maarssen
T: 0346 – 562775
E: info@fysiomaarssen.nl

Openingstijden:

zie website: https://fysiomaarssen.nl/contact/