VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Met Connect2Clean haalt u een facility partner in huis die u zal ontzorgen op het gebied van alle schoonmaak aanverwante vraagstukken. Zo zorgen wij ervoor dat uw kantoor op de juiste manier zal worden schoongemaakt, door goed gekwalificeerde medewerkers, op de afgesproken dagen. We regelen niet alleen de schoonmaak, we regelen alles!

Alleen sanitairproducten nodig? of schone ramen? Het kan allemaal, wij ontzorgen! In ruil voor een kopje koffie komen wij graag vertellen waarom ook u tijd en geld kunt besparen op uw uitgaven voor de schoonmaak.

Visie
Connect2Clean staat voor een kwalitatiefvolle dienstverlening en persoonlijke benadering. Wij streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. De wensen van onze klanten staan centraal. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, snelle communicatie, professionaliteit, pro-activiteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de speerpunten van ons bedrijfsbeleid.

Werkgebied
Connect2Clean is gevestigd in Vleuten. Ons werkgebied bevindt zich in de regio’s Utrecht en Amsterdam. Onze klanten bevinden zich in diverse branches zoals overheid, verzekering, entertainment- en recreatie, auto-importeurs en -dealers, horeca en diverse andere commerciële organisaties.

Onze diensten
Wij verzorgen het dagelijkse en periodieke schoonmaakonderhoud in bedrijfsobjecten. Daarnaast bieden wij een aantal specialistische diensten aan:

  • Glas- en gevelonderhoud. 
  • Tapijtreiniging.
  • Sanitairbeheer. 
  • Vloeronderhoud.
  • Bouwschoonmaak.
  • Opleveringsschoonmaak.
  • Overige diensten o.a. reiniging toetsenborden/ beeldschermen, wassen gordijnen/vitrages en reinigen van lamellen/jaloezieën,  ongedierte bestrijding, kleine klussen

Werkwijze
Tijdens de werkzaamheden met meerdere schoonmakers is er altijd een ervaren objectleider of voorman/voorvrouw aanwezig om leiding te geven. Deze medewerkers beschikken over deskundigheid om een probleemloze opstart mogelijk te maken. U hebt te allen tijde één aanspreekpunt voor de uitvoering van uw schoonmaakwerkzaamheden.

Wij stellen samen met u een werkprogramma op, waarin nauwgezet staat omschreven wat de werkzaamheden zijn, waar, wanneer en hoe die moeten worden uitgevoerd.

Adresgegevens:

Patrick Pols, Vleuten

06 – 4089 8800
E: patrick@connect2clean.nl

Openingstijden: