VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

da-martijn

DA Drogisterij en Parfumerie Martijn is het (online) adres voor het kopen van kwaliteitsdrogisterijartikelen, aanverwante artikelen en originele cadeautjes. Wij staan bekend om persoonlijk & deskundig advies! Onze online drogisterij bijdedrogist.nl biedt een breed en betaalbaar assortiment. Het doen van uw drogisterij aankopen kan in onze webwinkel eenvoudig, snel, betrouwbaar & discreet.

toys2playIn onze DA winkel in Vleuten zijn vele shop in shop formules ondergebracht.  DA Martijn is te vinden in de oude dorpskern van Vleuten en herbergt een speelgoed- en boekwinkelformule(Toys2Play en The Read Shop), Eye-Love (bril op elke gewenste sterkte), een POSTNL en ING servicepunt. Het betreft een winkelformule, die past in de huidige tijd en is tevens het adres voor het maken van pasfoto’s, stoomgoed/ kledingreparaties en/ of staatsloten. De winkel is voorzien van een OV-oplaadpunt & fotokiosk. Speciaal voor de kinderen is er een speelhoek aanwezig.

Aan de achterzijde van onze winkel, aan de Cees Valkensteinlaan 4c, is onze Beauty Salongevestigd. Hierin zijn een schoonheidsspecialiste en pedicure werkzaam. Ook oorgaatjes zetten behoort tot de mogelijkheden.

the-read-shopWij zijn gevestigd op loopafstand van het wijkservice centrum/ burgerzaken. Inwoners uit Utrecht kunnen ook in Vleuten bij burgerzaken terecht. Op vrijdag is onze koopavond en zijn wij geopend tot 20.00 uur. Ook op zondag (12 en 17 uur) kunt u altijd bij ons terecht. U parkeert bij ons gratis voor de deur.

DA Martijn kent de ‘laagste prijs garantie’. Daarnaast hebben wij een aantal ALTIJD acties, die gelden dus altijd:

  • Gratis pasfoto’s bij €10,- boodschappen
  • 25% korting op cartridges; bav min 2 stuks
  • 25% korting op scheermesjes; bav min 2 stuks
  • 30% korting op geuren; elke laatste zaterdag vd maandag
  • 3 pakken A4 papier € 8,95
  • Syoss haarkleuring €5,99
  • Pampers 4 halen 3 betalen (op = op)
  • Enkelvoudige bril €49,-/ Multifocale bril €99,-
  • Elke zondag; bav 2 dezelfde artikelen, 40% korting op elk 2e artikel

De hond mag mee de winkel in. Bij de kassa ligt namelijk een hondenkoekje klaar.

Meer weten? Bezoek onze website; www.damartijn.nl of ervaar het zelf & kom langs aan de Hindersteinlaan in Vleuten. Graag tot ziens!

Adresgegevens:

DA Martijn
Hindersteinlaan 15,  3451EV Vleuten
T: 030 – 677 2049
E: info@damartijn.nl

Openingstijden:

Maandag: 9:00 – 18:00
Dinsdag t/m woensdag: 9:00 – 18:00
Donderdag: 9:00 – 18:30
Vrijdag: 8:00 – 20:00
Zondag: 12:00 – 17:00