VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Wij, De Keizer makelaarsgroep, voorzien onze klanten van een uitstekende dienstverlening op het gebied van onroerende zaken en de daarbij behorende financiën. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben dan ook de expertise in huis om zowel de particuliere als de zakelijke markt professioneel te bedienen.

De klant centraal

Bij De Keizer makelaarsgroep staat de klant centraal. Wij kijken verder dan de ‘deal’ en verdiepen ons in de mens achter elke opdracht. Wat is belangrijk voor deze klant? Waarmee is hij of zij werkelijk geholpen? Door stil te staan bij dit menselijke aspect achter de transactie hebben we als organisatie een toegevoegde waarde voor iedere klant en spelen we bovendien een rol in de maatschappij waar we deel van uit maken. Ieder van ons is slagvaardig ingesteld om kansen in de markt op te pakken en flexibel om te gaan met veranderingen in die markt.

Mensgericht en professioneel

We onderhouden met z’n allen een breed netwerk van relaties. De reputatie van De Keizer makelaarsgroep is ijzersterk, we hebben het imago van ‘mensgericht en professioneel, een club met betekenis’.

De Keizer makelaarsgroep zit met 5 kantoren in de regio: Vleuten, Maarssen, Nieuwegein, Houten en Utrecht.

Adresgegevens:

De Keizer Makelaarsgroep
Pastoor Ohllaan 2  3451CC Vleuten
T: 030 – 677 4700
E: vleuten@dekeizer.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 14:00