VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Er zijn circa 50 supermarkten onder de naam Dirk van den Broek. U vindt ze voornamelijk in de regio Noord-Holland, Brabant, Utrecht en Gelderland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Velsen-Noord.

Samen met Bas van der Heijden en Digros zijn er binnen het familiebedrijf Detailresult Groep N.V. bijna 100 grote supermarkten met een Discount-Service formule. De formules zijn gelijk aan elkaar; de winkels voeren hetzelfde assortiment, hebben een identieke, moderne en overzichtelijke inrichting en ongekend lage prijzen. Alleen de naam van de formule is afwijkend. Dirk, Bas en Digros bieden de consument een groeiend assortiment aan met meer dan 15.000 producten voor altijd de laagste prijs in de markt.

Onze klanten wordt een zeer uitgebreid kruideniers-en non-foodassortiment geboden alsmede een uitstekend vers, zuivel en groente- en fruitassortiment. Daarbij geldt altijd een scherpe balans tussen kwaliteit, ruime keuze en natuurlijk de laagste prijzen.

In de buurt van een Dirk, Bas of Digros vestiging vindt u ook vaak een van de speciaalzaken (Dirx: drogisterij, Dirck III: slijterij).

Service afdelingen

  • Digitale fotoservice
  • Lekker Proeven!
  • Parkeergelegenheid
  • Ruime parkeergelegenheid in parkeergarage, gratis.

Adresgegevens:

Dirk van den Broek
Hindersteinlaan 2, 3451EZ Vleuten
T: 030 – 677 6041
E:

Openingstijden:

Maandag t/m woensdag: 8:00 – 20:00
Donderdag en vrijdag: 8:00 – 21:00
Zaterdag: 8:00 – 20:00
Zondag: 11:00 – 19:00