Ed Goselink

Ed Goselink

Secrass Grafisch

Secrass – Dienstverlening bij grafische projecten is het bedrijf van Yolanda en Ed Goselink. Yolanda is 20 jaar geleden gestart met een bedrijfje waarmee ze secretariële ondersteuning bood aan bedrijven en organisaties. Ze kreeg echter steeds meer vraag naar andere diensten zoals printwerk en het verzorgen van direct mail. Aanvankelijk werd er gewerkt vanuit huis, maar al snel bleek dat het professioneler aangepakt moest worden. Ed gaf zijn baan in de automotive-branche op en samen gingen ze fulltime aan de slag bij Secrass.

Het pand aan de Schoolstraat 24 werd grondig verbouwd en biedt onderdak aan een ontwerpstudio, diverse grafische machines en inpak- en werkruimte. U kunt bij Secrass terecht voor drukwerk, printwerk, direct-mail, grafische vormgeving en meer… Veel bedrijven, verenigingen en particulieren hebben de weg naar Secrass reeds weten te vinden.

Ed en Yolanda zijn getrouwd, hebben 5 kinderen, Mara, Bob, Joep, Joris en Puck en wonen in De Tol (Vleuten).

Waar komt de naam Secrass vandaan?
Toen mijn vrouw startte met haar eigen bedrijf is de naam Secrass voortgekomen uit de woorden, Secretariële assistentie.

Hoe zou je Secrass willen omschrijven?
Kwaliteit, servicegericht, eigen grafische machines en een brede grafische dienstverlening. Wat wij beloven komen we ook netjes na. Daarom hebben we ook langdurige relaties met onze klanten, 15 jaar is geen uitzondering.

Wat zijn je favoriete programma’s op TV?
De rechtbank, Pauw en Witteman en de X-Factor. Van dit laatste programma bekijk ik het liefst de Amerikaanse en Engelse afleveringen op YouTube. Daar zit meer kwaliteit in.

Stel dat je een grote geldprijs wint, wat zou je daar mee gaan doen?
Ik zou mijn directe en indirecte familieleden laten meedelen in het geld.

Hoe zien jullie vakanties eruit?
Dat is meestal een combinatie van rust en actief bezig zijn. Dat varieert van Body Raften tot het beklimmen van de Etna en Vesuvius. Ik vind het ook heerlijk om ergens te gaan zitten en mensen te bekijken. We verblijven in onze vakantie het liefst in een hotel of appartement.

Van welk bedrijf of instantie zou je de directeur willen zijn?
Dat zouden voor mij twee verschillende organisaties worden. Ik zou de baas willen zijn van een sport gerelateerd bedrijf zoals een BVO(Betaald Voetbal Organisatie). Maar ook van een organisatie of stichting die een maatschappelijk doel nastreeft, zoals het Ronald McDonald huis.

Heb je tijd voor hobby’s?
Ik lig 2x per week om 7:00 ‘s morgens in het zwembad om baantjes te trekken en daarnaast hou ik van lange afstandlopen.

Waar hoop je over 10 jaar te staan?
Dan ben ik 58 en hoop ik mijn bedrijf verkocht te hebben. Mijn vrije tijd hoop ik dan voor een groot deel te kunnen besteden aan een maatschappelijke organisatie.