VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Elly Verkleij

Elly Verkleij

Makelaardij Welwonend

Elly Verkleij is de trotse eigenaar van Makelaardij Welwonend. Elly is destijds begonnen als medewerker binnendienst bij een makelaardij in De Meern. Daarna werd zij het gezicht van een makelaarskantoor in Vleuten. Meer dan 20 jaar ervaring in het makelaarsvak verder zijn de krachten nu gebundeld in een nieuwe makelaardij, namelijk Welwonend in Vleuten.

Welwonend Makelaardij is gevestigd aan de Smalle Themaat 24a, in een voormalige varkensstal bij de woning van Elly. Het pand is volledig gerestaureerd. Het voltallige team van Welwonend bestaat uit Elly, Thomas, Noortje, Leandra en Esther.

Welwonend Makelaardij kan u van dienst zijn bij de aan- en verkoop van woningen en taxaties van onroerend goed. Elly is naast eigenaar van Welwonend Makelaardij moeder van twee dochters, Kim en Bo.

Wat maakt het werk voor jou zo leuk?
Het werken met mensen en emoties. De combinatie van je commerciële vaardigheden en de psychologie die er bij komt kijken.

Hoe wil je graag dat men over je spreekt?
Ik hoop dat de mensen zien en ervaren dat warm en zakelijk wel degelijk samengaan. Natuurlijk is het je beroep, maar ik probeer met mijn persoonlijke aanpak de belangen van mijn klanten zo goed mogelijk te behartigen.

Met welke trefwoorden zou je Welwonend willen typeren?
Welwonend, weltevreden, welbekwaam en welverkopen.

Heb je naast je werk nog tijd voor hobby’s?
Ik speel waterpolo bij Z.P.C. De Watervlo en daarnaast doe ik graag aan fietsen en hardlopen.

Wie zou je wel eens willen ontmoeten?
Ik zou Erica Terpstra wel eens willen ontmoeten, positief, authentiek en altijd zichzelf gebleven.

Hoe breng je het liefst je vakanties door?
Overal ter wereld. Dat varieert van een camping in Frankrijk, waar we dan als gezin heerlijk onze vakantie doorbrengen, tot aan een trip met vriendinnen en rugzak in Nepal of Australië.

Wie is je grote voorbeeld?
Ik heb niet een bepaald persoon als voorbeeld. Ik hou van mensen die de dag nemen zoals hij komt.

Je mag een etentje verzorgen, welke 4 mensen nodig je daarvoor uit (ongeacht of ze nog in leven zijn?
Erica Terpstra, Nelson Mandela, Koningin Maxima en Claudia de Breij.

Heb je in je werk iets leuks of bijzonders meegemaakt?
Ik heb van dichtbij gezien hoe een man, na het overlijden van zijn vrouw, in 5 jaar tijd helemaal afglijdt. Omringd door 40 katten was de beste man niet meer in staat om voor zichzelf te zorgen. Dit heeft veel indruk op me gemaakt.

Van welk bedrijf of instelling zou je directeur willen zijn?
Ik heb veel bewondering voor bedrijven die een maatschappelijk belang dienen. Maar ik ben ook heel blij en trots met de manier waarop we nu Welwonend vorm hebben gegeven.

Welk nieuwsfeit van de afgelopen jaren heeft veel indruk op je gemaakt?
De terroristische aanslag op de Twin Towers. Ik was op dat moment op vakantie, ver van huis en mijn familie. Juist deze afstand en de onmacht zijn me bijgebleven.

Wat zou je doen als je een groot geldbedrag zou winnen?
Ik zou een bedrijf gaan oprichten waarmee ik hulp kan bieden aan kleinschalige projecten in binnen- en buitenland. Financiële ondersteuning voor mensen die voor zichzelf willen beginnen. Bij buitenlandse projecten juist investeren in trainingen en kennisoverdracht om te voorkomen dat geld op verkeerde plaatsen blijft hangen.

Wat mis je nog in Vleuten?
Ik draai het om…wat missen de inwoners van Vleuten nog in Vleuten? Om een nieuwe bestemming voor een eventueel winkelpand te vinden, zou ik het leuk vinden om de inwoners van Vleuten suggesties te laten aandragen. Ik zou een groot vel papier willen ophangen waarop iedereen zijn idee of wens kan opschrijven. Afhankelijk van de uitkomst zou ik proberen een gegadigde voor het pand te vinden.

Waar hoop je over 10 jaar te staan?
Ik ben niet zo bezig met “over 10 jaar”, ik leef vandaag mijn droom.