VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Foodmaster is dé fastfoodspecialist. Foodmaster staat voor ‘lekker, gemakkelijk en snel’. De snacks en verse frites zijn gewoonweg lekker. Je kiest uit een groot aanbod snacks van A-merkfabrikanten. Want kwaliteit staat bij Foodmaster voorop. Een absolute topper zijn de burgers.

Verrassend

Maak je keuze uit de slim ingerichte vitrine, de etalage van Foodmaster. Je ziet precies wat je krijgt. Van een kop koffie met iets lekkers erbij in de ochtend tot een uitgebreid menu voor de lunch of het diner. IJs en milkshakes staan natuurlijk ook op de kaart. En natuurlijk ontbreken het vers belegd broodje en de zak frites niet. We vernieuwen regelmatig, dus laat je bij elk volgend bezoek verrassen met nieuwe lekkere producten.

Eigentijds

Bij Foodmaster ben je van harte welkom. Onze uitstraling is eigentijds -misschien wel een beetje eigenzinnig zelfs- en altijd duidelijk. Je weet precies wat je kunt verwachten. Dus voor een kwaliteitssnack die je thuis of in de auto opeet, ben je bij Foodmaster aan het juiste adres. Het is lekker en daarnaast heel betaalbaar. Makkelijk is de afhaalservice voor bestellingen. Daarom zeggen we: ‘Dat is lekker meegenomen’.

Adresgegevens:

Foodmaster
Hindersteinlaan 2D,  3451EZ Vleuten
T: 030 – 677 2100
E:

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 11:00 – 21:00
Zondag: 12:00 – 21:00