VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Groencentrum van Kleinwee

In een mooie landelijke omgeving, aan de rand van Utrecht ligt Groencentrum van Kleinwee. Tijdens een rondwandeling tussen de beplanting, de bomen, de bestrating en het prachtige natuursteen, is het door de rustige ligging en de omgeving van het bedrijf bijna niet voor te stellen dat je zo dicht bij Leidse Rijn bent. Het tuincentrum is zich zo’n twintig jaar geleden gaan specialiseren op het gebied van tuinen. Op het groencentrum staat een geweldig aanbod van tuinplanten, van heesters tot vaste planten, van dwergconiferen tot laanbomen, hagen en klimplanten. Werkelijk alles op het gebied van tuinplanten kunt u bij ons vinden.

15.000m2 tuinplezier

Groencentrum van Kleinwee is de gehele week geopend voor particulieren. Op het terrein aan de Bijleveldweg (15.000m²) kunt u direct een keuze maken. De medewerkers geven u graag advies over het assortiment en helpen u indien gewenst met het uitzoeken van geschikte beplanting voor uw tuin. Door de planten voor u uit te zetten kunnen zij direct suggesties doen om bijvoorbeeld toch een groenblijvende tuin te houden, ook in de winter.

Aan de kwekerij grenst een dierenweide en er is een speeltoestel. Terwijl u nieuwe planten uitzoekt vermaken de kinderen zich hier. Via onze website is het mogelijk graszoden te bestellen. Mocht het nodig zijn dan kunt u bij ons gratis een aanhanger lenen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Wij hebben reeds jarenlange ervaring opgedaan.

Graag tot ziens!

Adresgegevens:

Groencentrum van Kleinwee
Bijleveldweg 7  3451RL Vleuten
T: 030 – 677 5180
E: info@van kleinwee.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
Zondag en maandag gesloten.