VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Hair & Beauty Company is met drie kapsalons gevestigd in regio Utrecht. Met drie prachtige panden bevinden wij ons in Harmelen, Vleuten en De Meern. Wij zijn zeer goed te bereiken met zowel het openbare als het eigen vervoer. Ieder bezoek is een feest in een gezellig en gastvrij ambiance. Het HAAR staat bij ons altijd centraal en wij, wij staan met passie voor je klaar.

Kleur-specialist

Onze medewerkenden zijn professioneel opgeleid en werken voortdurend aan verbeteringen in kennis en vaktechniek. In iedere salon is dan ook een kleur-specialist aanwezig. Als “ARTISTS WITH HAIR” zorgen wij voor kapsels op maat, ook wel, kunst om mee naar huis te nemen. Ook voor bijzondere gelegenheden kan je bij ons terecht. Wij zijn tevens gespecialiseerd in bruidskapsels, gala’s en andere formele feestelijkheden.

Met en zonder afspraak

De salons van Hair & Beauty Company zijn fris en eigentijds. Wij werken met L’ oreal professionnel en Kerastase producten voor de ultieme haarverzorging. Je kan bij ons terecht voor vrijblijvend advies, prachtige fashion colors of zelfs hele metamorphoses gericht op wie jij wilt zijn. Wij werken met en zonder afspraak. Tijdens de koopavond kan je tot 20.30uur bij ons terecht.

Social Media

Hair & Beauty Company is ook op het gebied van Social Media vooruitstrevend. Zo kan je op de website terecht voor actuele informatie over de salons. Je kan online of zelfs met de Mobile APP een afspraak bij ons maken. Via @mooihaar zijn wij te FOLLOWEN op twitter voor de dagelijkse updates. Op de facebook pagina HAIRBEAUTYCOMPANY posten wij regelmatig informatie en foto’s van onze creaties en haar evenementen die wij volgen. Ben je in het bezit van een smartphone? Vergeet dan niet bij ons in te checken.

Wij zien jou graag in een van onze kapsalons!Looking good, feeling better.

Team Hair & Beauty Company

Adresgegevens:

Hair & Beauty Company
Hindersteinlaan 25, 3451EV Vleuten
T: 030 – 677 2496
E: info@hairbeautycompany.nl

Openingstijden: