VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Hans Hagen

Hans Hagen

Notarispraktijk Hagen

Hans Hagen is in 1995 benoemd door Hare Majesteit de Koningin als notaris in Vleuten. Het kenmerkende pand van Notarispraktijk Hagen, een voormalig kunstatelier, vindt u aan de Pastoor Ohllaan 25. Notaris Hagen wil graag gezien worden als een laagdrempelig notariskantoor waar u terecht kunt voor testamenten, huwelijkse voorwaarden, nalatenschappen en schenk- en erfbelasting, maar ook nog huisoverdrachten en hypotheken.

Hans Hagen en zijn team van 7 medewerkers is er ook voor bedrijven, verenigingen en stichtingen wanneer het gaat om de begeleiding bij aangiftes en beschrijving van rechtspersonen. Hans typeert zijn praktijk graag als menselijk, laagdrempelig, attent en deskundig. Hans woont in Geldermalsen en is de trotse vader van Tessa en Rosanne.

Wat maakt het vak van notaris zo bijzonder?
Ik vind het geweldig om met mensen te werken en hen te adviseren vanuit een onafhankelijke en ongebonden positie. Tijdens mijn studie heb ik bewust gekozen voor het vak van notaris om de rol van onafhankelijke adviseur te kunnen vervullen.

Hoe wil je graag omschreven worden door je cliënten?
Als iemand met inhoudelijke belangstelling voor zijn cliënten en die zorgvuldig te werk gaat.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik ben een enthousiast toerfietser die graag toertochten maakt in binnen- en buitenland (Hans heeft inmiddels 18x de Mont Ventoux beklommen). ’s Winters schaats ik graag toertochten op natuurijs maar in de praktijk is het vaak het ijs van de Vechtse Banen.

Wie zou je graag nog eens willen ontmoeten?
Ik heb mijn grootouders nooit gekend, ze waren reeds voor mijn geboorte overleden. Ik zou het leuk vinden om ze alsnog te leren kennen.

Hoe breng je het liefst de vakanties door?
Mijn vakanties breng ik het liefst door in Zuid-Frankrijk of Noord-Italië. Dat is vaak een mix van ontspanning en veel fietsen.

Als je mocht reizen in de tijd, waar ging je dan naar toe ?
Dan zou ik willen reizen naar de tijd van de VOC (Verenigde Oost-Indische Compagnie, 17e en 18e eeuw) Met zeilschepen naar de koloniën en nieuwe producten ontdekken.

In welke film zou je een rol willen spelen?
Ik hoef niet persé op de motor, maar ik heb enorm  genoten van de film Easy Rider ( met o.a. Jack Nicholson en Dennis Hopper, mede door de muziek. Deze film staat symbool voor een speciale periode in de geschiedenis. Ik zou hierin willen spelen in een vrijgevochten rol, compleet met snor, baard en lang haar..

Op welke plek buiten Nederland zou je graag een jaartje willen wonen?
Chili. De Chileense cultuur ontdekken, genieten van Chileense wijn en ervaren hoe het is om aan de andere kant van de Evenaar te wonen.

Welk nieuwsfeit van de afgelopen jaren heeft veel indruk op je gemaakt ?
De val van de Berlijnse Muur. Deze gebeurtenis is een markant punt in mijn leven. Een ingrijpende verandering die gelukkig onomkeerbaar is gebleken.

Waar hoop je over 10 jaar te staan?
Dan hoop ik nog in een goede gezondheid te verkeren net als mijn fietsmaten en hun gezin. Dat we de dagen in gezondheid mogen beleven…het liefst op de fiets.