VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Welkom! Intratuin geeft kleur aan Leidsche Rijn.

Inspirerende producten

Iedereen heeft groen nodig! Wie je ook bent, waar je ook woont. Bij Intratuin begrijpen we als geen ander wat groen met en voor mensen doet. We zijn er de hele dag mee bezig, wij besteden net even wat meer aandacht aan onze producten, onze winkels en aan jou. Wij weten veel over tuinen en willen dat graag met je delen. Met meer en betere service. Met tips die net iets handiger zijn en met inspirerende producten.

Meer dan een tuincentrum

Intratuin Leidsche Rijn is veel meer dan een tuincentrum. Het is een plek om nieuwe ideeën op te doen. Niet alleen voor je tuin, maar ook voor je huis of voor je dier. We nodigen je daarom graag uit om een bezoek aan onze winkel te brengen. Neem lekker de tijd, ons assortiment is namelijk nog breder geworden en de echte woonliefhebbers zullen merken als Riverdale en Lifestyle als een welkome aanvulling op ons assortiment ervaren.

En wil je even pauzeren? Kom dan naar ons Tuincafé voor een hapje en een drankje. Tijdens onze openingstijden kun je er terecht voor een kopje koffie met wat lekkers of een heerlijke lunch

Inspirerende vrijetijdsbesteding

Elk seizoen is er weer van alles te beleven in Intratuin Leidsche Rijn. Zo maken wij winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige én inspirerende vrijetijdsbesteding. En we bieden altijd iets extra’s: stylingtips, een hoveniersdienst, bezorgservice, speciale acties en creatieve workshops die jou keer op keer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen. Kom dus langs!

Het Intratuinteam heet je graag welkom.

Tot ziens bij Intratuin Leidsche Rijn

Mark en Wendie Vernooij

Adresgegevens:

Intratuin
Utrechtseweg 12,  3451NA Utrecht
T: 030 – 677 2009
E: info@leidscherijn.intratuin.nl

Openingstijden:

Maandag t/m woensdag: 9:30 – 18:00
Donderdag, vrijdag: 9:30 – 21:00
Zaterdag: 9:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00