VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Sinds 1949 is Juwelier Wolters een begrip in Vleuten. Vanaf 1957 is de winkel gevestigd aan de Pastoor Ohllaan. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van deze prachtige juwelierszaak.

Atelier

In het open atelier ontwerpt en maakt Wietse Wolters sieraden voor zijn eigen lijn én exclusief voor klanten. Heeft u oude sieraden die u niet meer draagt, dan is er de mogelijkheid om hier iets nieuws van te laten maken. Ook worden alle reparaties aan sieraden hier gedaan. Denk dan bijvoorbeeld aan het vergroten of verkleinen van een ring. Voor kleine horlogereparaties kunt u eveneens terecht in ons atelier.

Sieraden

Een mooi sieraad, trouwring of horloge doet u vaak denken aan een mooi moment in uw leven. Want speciale gelegenheden zijn bij uitstek dé momenten om een sieraad cadeau te doen. Juwelier Wolters inspireert u hierbij graag. Wij geven u altijd advies op maat. Het is prachtig om een sieraad cadeau te doen, maar iets uitzoeken voor een ander is soms best lastig. Mocht een sieraad niet helemaal in de smaak vallen, dan kunt u het bij ons altijd ruilen. Bij Juwelier Wolters vindt u altijd een sieraad dat bij u past. Ons aanbod is zeer ruim en divers. Van strak design tot klassiek, van sportief tot eigentijds. Kom gerust eens kijken!

Adresgegevens:

Juwelier Wolters
Pastoor Ohllaan 9  3451CB Vleuten
T: 030 – 677 1338
E: info@wietsewolters.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00
Vrijdagavond koopavond tot 20:00
Maandags en zondags gesloten