VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Li Yang Zhang en Yun Song Woo

Li Yang Zhang en Yun Song Woo

Foodmaster

Ondernemersechtpaar Li Yang Zhang en Yun Song Woo zijn het vertrouwde gezicht in de cafetaria Foodmaster in het centrum van Vleuten. Ze zijn trots op hun zaak waar ze een ruim assortiment frites, snacks, burgers, broodjes en ijs verkopen. ‘Ons Italiaanse schepijs is een echte specialiteit.’ zegt Li Yang. Zij is afgelopen jaar zelfs 4 dagen naar Italië geweest om het lekkerste Italiaanse schepijs te leren maken.

Je kunt bij Foodmaster gemakkelijk en snel afhalen maar je kunt ook ter plekke eten en gaan zitten aan de gezellige zitjes binnen of, bij mooi weer, op het leuke terras.

Het team van Foodmaster Vleuten is pas tevreden als de klanten tevreden zijn. Goede kwaliteit leveren en zo nu en dan nieuwe producten laten proeven aan de klanten is daarom heel belangrijk voor het team. Li Yang en Song wonen zelf ook in Vleuten met hun 3 kinderen. Ze kennen de omgeving daarom goed en weten precies wat ze hun klanten aan moeten bieden en welke leuke acties ze de klanten kunnen geven. En die aandacht loont want ze hebben veel trouwe klanten.

Hoe breng je het liefst de vakanties door?
Ik vind het belangrijk dat onze kinderen kennis maken met het land waar ik geboren ben. Daarom proberen we 1 keer per jaar met de kinderen naar China op vakantie te gaan.

Als je een ander beroep zou mogen kiezen, wat zou dat dan zijn?
Aangezien ik de opleiding tot boekhouder heb gevolgd, zou ik het beroep boekhouder kiezen. Maar als cafetaria onderneemster heb ik het ontzettend naar mijn zin dus ik zou op dit moment niets liever willen dan dit.

Stel dat je gaat koken voor mensen. Wie nodig je uit?
Mijn kinderen! Mijn man Song is bij ons de kok, hij kookt eigenlijk altijd. Mijn kinderen zouden het daarom heel leuk en bijzonder vinden als hun moeder voor hen zou koken. Ik zou dus absoluut mijn kinderen uitnodigen.

Wat zou je doen als je een grote prijs zou winnen in een loterij?
Dan zou ik samen met mijn man en kinderen op wereldreis gaan. Eén van de eerste landen zou dan Amerika zijn.

Wat lees je het eerst in de krant?
Als eerste lees ik de voorpagina met het belangrijkste nieuws. Interessante onderwerpen lees ik dan verderop in de krant uitgebreid. Daarna lees is graag de verhalen en nieuwtjes over beroemde mensen.

Wat zou je graag beter kunnen?
Kwaliteit is een continu proces. Onze kwaliteit is altijd heel erg hoog en we verbeteren voortdurend de kwaliteit van onze producten door nieuwe mogelijkheden in de markt. Ook zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten en vinden we het leuk om bij collega cafetaria’s te kijken om van hen te kunnen leren.

Wat mis je het meest aan Nederland wanneer je in het buitenland verblijft?
Wanneer ik in China ben mis ik vooral onze frites maar ook het ijs en brood. Daar ben ik gek op. In China smaakt dat lang niet zo lekker als hier!

Waar geef je het meeste geld aan uit?
Aan onze Foodmaster. We investeren veel geld wanneer het bijvoorbeeld gaat om goede apparatuur. Dat is enorm belangrijk om een goede kwaliteit te kunnen leveren.

Maak deze zin af: “Ik ben pas tevreden als… ?
Ik ben pas tevreden als ik mensen zie genieten van onze producten. Wanneer ik bijvoorbeeld ons Italiaanse schepijs heb bereid en mensen er echt van zie smullen, ben ik tevreden!

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op onze Foodmaster  en het geweldige team waarmee we werken. En natuurlijk op onze ontzettend vriendelijke klanten die trouw zijn aan onze cafetaria.

Waar hoop je over 10 jaar te staan?
Nog steeds in onze Foodmaster! Ik hoop dat mijn kinderen dan bezig zijn met een succesvolle studie en het leren van een mooi vak naar hun eigen keuze. Van mij hoeven ze het bedrijf niet over te nemen. Als ze maar gelukkig zijn. Ik heb een lieve man en lieve kinderen en ik hoop dat we als familie gezond blijven.