VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

René Bouhuijzen

René Bouhuijzen

René Bouhuijzen Wonen

René Bouhuijzen Wonen is 30 jaar geleden opgericht door René en Gemma Bouhuijzen. Begonnen aan de Stationsstraat, inmiddels na een aantal verplaatsingen gevestigd op de hoek van de Dorpstraat en Odeveltlaan. Het adres voor kasten op maat, individueel maatwerk van kastsystemen zoals inloop, schuifdeur en draaideurkasten. De kasten worden allemaal in eigen beheer geproduceerd in eigen werkplaats in De Meern.

Het team van René Bouhuijzen Wonen bestaat uit 5 mensen en biedt naast kasten op maat ook een compleet assortiment vloerafwerking en raambekleding voor zowel bedrijven als particulieren. Hoogwaardige linoleum-, textiel-, vinylvloeren en een ruime collectie aan binnenzonwering. Rene typeert zijn bedrijf als eerlijk, duidelijke afspraken, degelijk en een no-nonsense mentaliteit. De klanten komen uit heel Nederland, maar het gros komt uit een straal van 30 km rondom Vleuten.

Rene en Gemma zijn inmiddels 30 jaar getrouwd en wonen achter de zaak in de door hun zelf gerestaureerde woning.

Hoe breng je graag je vrije tijd door?
Als we vrij zijn gaan we vaak varen met onze sloep, een Jan-van-Gent. We houden daarnaast van tuinieren en wandelen graag met de hond.

Wie zou je graag eens ontmoeten?
Ik had John F. Kennedy graag willen ontmoeten. Interessante man, president van Amerika, die helaas 50 jaar geleden in Dallas werd vermoord.

In welke film had je een rol willen spelen?
In de film Untouchable. Deze Franse film vertelt het waargebeurde verhaal van een geheel verlamde aristocraat die een vriendschap opbouwt met zijn uit de banlieue afkomstige verzorger. Ik zou de rol van verzorger wel gespeeld willen hebben.

Als je vandaag alles zou durven, wat zou je dan gaan doen?
Ik wilde vroeger kok worden, dus dan zou ik een restaurant beginnen. Een restaurant waar je heerlijk kunt eten met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Als je zou kunnen reizen in de tijd, waar gaat de reis dan naar toe?
Dan zou ik terug willen gaan naar het jaar 1860. De periode van de grote zeilschepen (driemasters) zoals we die kennen van de Onedin Line.

Hou je van lezen?
Van boeken lezen komt weinig maar kranten en tijdschriften worden door mij van A tot Z gespeld.

Hoe zit jullie vakantie eruit?
Ook in onze vakanties zitten we ook op het water. We varen door heel Nederland, maar komen ook in de omliggende landen. Mijn wens is om nog eens met de sloep over te steken naar Engeland en dan via de Theems Londen binnen te varen.

Wat doe je wanneer je een grote geldprijs wint?
Dat zou ik voor me houden en niet wereldkundig maken. Met het geld zou ik dan anoniem een aantal goede doelen willen steunen.

Wie bewonder je?
Mijn vrouw omdat we al 30 jaar samen zijn.

Waar hoop je over 10 jaar te staan?
Dan hoop ik dat ik nog over een goede gezondheid beschik en dat ik nog op dezelfde plaats mag wonen en werken.