VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Gespecialiseerd in kasten

René Bouwhuijzen Wonen in Vleuten, is voornamelijk gespecialiseerd in het vervaardigen van schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten op maat, compleet met een bijpassend kastinterieur naar wens. Het voordeel van deze kasten is dat de volledige hoogte van plafond tot aan de grond benut kan worden. De kasten zijn behalve in houtnerfstructuren en effen kleuren ook leverbaar als glasdeuren en spiegels in diverse kleuren. Kastinterieurs zijn in vele kleuren leverbaar en geheel naar eigen wens en op maat samen te stellen. De deuren worden voorzien van een soepel lopend railsysteem en aluminium deuromlijstingen.

Eigen montageteam

De kasten kunnen worden uitgebreid met tal van accessoires zoals lichtkoven, speciaal door Bouhuijzen wonen ontwikkelde opbouwspots, schoenen rekken, kledingliften, kastroeden met verlichting enz. De inbouwkasten worden geheel in eigen bedrijf geproduceerd en door een eigen montageteam geplaatst bij de klant. Na plaatsing krijgt u een garantie van 10 jaar op de kastwand systemen.

Topmerken

Wilt U een hoekopstelling, schuine hoeken of misschien wel een inloop garderobekast of heeft U specifieke eigen wensen? Vertel het ons! Dan kunnen wij samen met U tot een eindproduct komen waar U vele jaren plezier van zult hebben.Ook voor raambekleding en vloerafwerking bent u bij René Bouhuijzen Wonen op het juiste adres. U vindt bij ons topmerken als Besouw tapijt, Desso, Parade, Jab Anstoetz, Chr. Fischbacher, Luxaflex en Sunway.

Komt u gerust eens langs in onze showroom.

Adresgegevens:

René Bouwhuijzen Wonen
Odenveltlaan 1,  3451ZL Vleuten
T: 030 – 677 1967
E: info@mijnkast.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00
Zaterdag: 9:30 – 16:00