Van het printen van geboorte-/huwelijks- en rouwkaarten tot aan het ontwerpen van een nieuwe huisstijl. Voor al uw druk- en/of printwerk van kleine tot grote oplages bent u bij ons aan het juiste adres.

Service

Als service bieden wij u een kosteloze opslag van uw drukwerk. Dit zorgt ervoor dat uw drukwerk altijd voldoende op voorraad is en dat wij uw voorraad extra controleren.

Printwerk

Al ons printwerk, voor zowel zwart als kleur, wordt op professionele kwalitatieve machines geprint. Op deze machines printen wij tot het maximale formaat van SRA3 (32×46 cm) met een maximale dikte van 350 gram. Wij hebben een divers assortiment aan papiersoorten, elk met hun specifieke uitstraling. Indien gewenst ontvangt u van uw opdracht eerst een proef voordat wij de totale opdracht voor u printen of drukken.

Afwerking

Een professionele afwerking van uw print- / drukwerk maakt uw ‘product’ compleet. De verschillende afwerkingsmogelijkheden die wij bieden zijn: Boren / Nieten / Inbinden (diverse mogelijkheden) / Rillen (Inpersen van papier of karton, zodat het gemakkelijk kan worden gevouwen ) / Perforeren / Vouwen / Brocheren (Maken van een boekje)

Geboorte-, huwelijks- en rouwkaarten

Er zijn diverse mogelijkheden voor het kiezen van een geboorte- ,huwelijks-, of rouwkaart. Zo kunt u een keuze maken uit bestaande kaarten, een kaart naar eigen wens laten ontwerpen of een eigen gemaakt ontwerp laten afdrukken.

Adresgegevens:

Secrass
Schoolstraat 24,  3451AD Vleuten
T: 030 – 677 3988
E: secrass@xs4all.nl

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag: 08:30 – 18:00
Vrijdag: 08:30 – 19:00
Zaterdag en zondag gesloten