VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

’t Wapen van Haarzuylen

Bij binnenkomst in Haarzuilens valt meteen het imposante gebouw op met de rood-witte luiken en het uitzicht op de Brink. Vroeger was Haarzuilens een zelfstandige gemeente en op de eerste verdieping van ’t Wapen van Haarzuylen is de Raadzaal waar de notabelen van toen menige raadsvergadering hebben gehouden en waar ook nu nog getrouwd kan worden. Deze authentieke zaal is tevens heel geschikt voor een familie diner / buffet of vergadering.

Peter & Carla van Dommelen hebben een enthousiast team van medewerkers die hun uiterste best doen om de gasten een zo plezierig mogelijk verblijf te bezorgen, of ze nu komen voor een kop koffie met gebak, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Bij mooi weer kunt u genieten op ons terras met uitzicht op de monumentale waterpomp,het middelpunt van de Brink.

Ook indien u iets te vieren heeft kunt u bij ons terecht in onze sfeervolle kasteelzaal met besloten terras voor een brunch, high tea, barbecue, koud –en warm buffet, receptie, feestavond of een keuze maken uit onze uitgebreide dinerkaart.

Adresgegevens:

’t Wapen van Haarzuylen
Brink 2,  3455SE Haarzuilens
T: 030 – 677 1998
E: info@wapenvanhaarzuylen.nl

Openingstijden: