VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Autobedrijf-van-Hees

Van Hees Automobielbedrijf BV is een universeel autobedrijf in Vleuten met een specialisme in Peugeot en Citroën. Ze verzorgen onderhoud en APK keuringen voor alle gangbare merken auto’s, dus ook met een Renault, Ford, Opel, Volvo, Audi, Mini, BMW, Toyota, Honda, Fiat, Suzuki, Nissan, Mazda, Mercedes, Alfa Romeo, Saab, Chevrolet en Hyundai, enz kun je, als bewoner van Leidsche Rijn en omgeving bij Van Hees terecht.

Occasions

Ben je op zoek naar een andere auto? Bij Van Hees vind je altijd een ruime sortering van 40 tot 50 occasions. Op hun website vind je een overzicht van alle auto’s met meerdere foto’s per auto. Van Hees Automobielbedrijf bestaat al sinds 1928 en is dus diep geworteld in Leidsche Rijn. Door het BOVAG lidmaatschap heb je als klant een extra stukje zekerheid en garantie.

Bandenhotel

In de winter van 2010 hebben we het hier in Leidsche Rijn wel gemerkt, door de aanhoudende sneeuw, was er een run op winterbanden. In de garage bij Van Hees wisselen ze je banden graag en je kunt je winter- en zomerbanden ook opslaan in het bandenhotel.

Service

Leenfietsen zijn gratis beschikbaar, als je auto bij Van Hees in de garage staat voor reparatie. Vervangend vervoer kan natuurlijk ook. Van Hees Automobielbedrijf is hèt adres in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omstreken voor: onderhoud (ook voor lease auto’s ), reparatie, zomerbanden, winterbanden, uitlaten, trekhaken, schadereparatie, voorruiten, nieuwe auto’s en gebruikte auto’s.

Adresgegevens:

Autobedrijf van Hees
Schoolstraat 47,  3451AB Vleuten
T: 030 – 677 1203
E: arend@vanheesauto.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 07:45 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak