Raadhuis DOCS: Documentaire ‘A Family Quartet’

Zondagmiddag 22 april draaien we in Raadhuis Vleuten de documentaire ‘A family Quartet’. Een film gemaakt door Simonka de Jong. We kennen haar al van de prachtige documentaire ‘The Only Son’, die we vorig jaar gedraaid hebben in het Raadhuis en waar Simonka zelf toen ook bij aanwezig was. De documentaire ‘ A Family Quartet’ heeft veel lof en waardering gekregen van de vakpers. De familie Wildschut, waar deze documentaire over gaat, is zelfs uitgenodigd bij Mathijs van Nieuwkerk in de wereld draait door. Zie ook link: Interview in De wereld draait door 22 april zal Simonka ook in het Raadhuis erbij zijn, wat de nabespreking en Q&A zeker weer interessant zal maken!

Datum en tijd: Zondagmiddag 22 april 2018
Locatie: Raadhuis Vleuten, Pastoor Ohllaan 39, 3451 CB Vleuten

Inloop met koffie/thee: vanaf 14.00 uur
Toegang: 7,50 euro
Aanvang Film: 14.30 uur
Afsluiting: ca. 17.00 uur

Aanmelden voor deze middag:

Als je aanwezig wilt zijn bij deze zondagmiddag, dan kun je je opgeven door een email te sturen naar info@raadhuisvleuten.nl. Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding en we hanteren het principe vol=vol. Dus als je erbij wilt zijn, geef je dan z.s.m. op per email. De entree is 7,50 euro per persoon inclusief koffie/thee. Je kunt het entree geld (7,50 euro/persoon) overmaken op bankrekeningnummer: NL17 ABNA 0478 2810 64 t.n.v. Raadhuis Vleuten met omschrijving: 22 april Raadhuis DOCS en je naam’. Je toegangskaartje en reservering is dan helemaal definitief.

Achtergrond informatie: (Synopsis)

“In A Family Quartet volgen we Nederlands jongste én grootste viooltalent Noa Wildschut (inmiddels 16) en haar familie in de aanloop naar haar debuutalbum bij Warner Classics en internationale doorbraak. Samen met haar zus Avigal deelt Noa van jongs af aan een enorme liefde voor muziek. Beiden worden binnen het gezin gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen, met als drijvende kracht moeder en tevens vioolpedagoog Liora. Wanneer Noa’s carrière een vlucht neemt, heeft dat zijn weerslag op het gezin. Deze film laat zien hoe elk gezinslid zich moet verhouden tot haar talent.” Link: Trailer a family Quartet

Aanvang: de zaal is open vanaf 14.00 uur en dan staat de koffie en thee voor jullie klaar. We starten om 14.30 uur stipt met de documentaire. Er is na de documentaire gelegenheid om nog even na te praten en te borrelen. Bij meerdere gereserveerde kaartjes voor deze avond: Mocht je voor meerdere mensen kaartjes willen reserveren, wil je dan zo vriendelijk zijn om voor alle gereserveerde deelnemers de entree over te maken en ons de namen van deze mensen nog even per email aan ons toe te zenden? Dan kunnen we de deelnemers lijst completeren voor deze middag.

Consumpties die middag: volgens ‘donativo’ principe* Er is gelegenheid om na de voorstelling nog wat na te praten en wat te borrelen. Koffie en Thee bij de start zit bij de entreeprijs inbegrepen. Voor de overige drankjes die je drinkt kun je een zogenaamde ‘donativo’ bijdrage doen in de Raadhuisbus die op de bar zal staan. (*Donativo: komt uit Spanje en betekent een vrijwillige bijdrage voor wat je wilt/kunt geven op basis wat je aanvullend gebruikt hebt aan drankjes). Met deze vrijwillige bijdrage dekken we de kosten. Er is in het Raadhuis geen pinautomaat aanwezig, dus neem wat contant geld mee als je nog wat drankjes wilt nuttigen.

We zien je graag op zondagmiddag 22 april as.!