Sinterklaasintocht Vleuten en Haarzuilens 24 november 2018

Sinterklaasintocht op zaterdag 24 november 2018

Kom vol verwachting naar het Dorpsplein in Vleuten, waar de Vleutense Bloaskapel in afwachting van Sint en zijn Pieten vrolijke Sinterklaas- en feestmuziek speelt, of kom naar Haarzuilens.

Vleuten

10.45 – 13.00 uur: Feestmuziek en optredens

11.00 – 11.30 uur: intocht Sinterklaas

11.30 – 12.40 uur: Feest met Sinterklaas en Pieten

12.40 – 12.45 uur: uitzwaaien van Sinterklaas en Pieten

Haarzuilens

13.00 uur: aankomst op de Brink


Bezoek aan Parkhof
Sint en zijn Pieten brengen eerst een bezoek aan bewoners van Hinderstein en Bottenstein in Parkhof (Alenveltpark 1 te Vleuten) Vrienden en familieleden zijn daar ook van harte welkom.

Intocht Sint
Sint en zijn Pieten rijden vanaf Parkhof over de Pastoor Ohllaan en een rondje ‘ramblas’ winkelcentrum, de Dorpsstraat naar het Dorpsplein. De Pieten halen uiteraard weer allerlei capriolen uit en de Sint begroet onderweg iedereen die in zijn grote boek staat vriendelijk.

Feest Sint – Dorpsplein Vleuten
Op het Dorpsplein kan iedereen uit volle borst meezingen met alle bekende liedjes. De Sint vertelt over Dorpsplein Feestmuziek en optredens Intocht van Sint (zie route) Feest met Sint en Pieten Uitzwaaien Sint en Pieten.

De Brink
Aankomst Sint en Pieten  de spannende gebeurtenissen dit jaar, de Pieten dansen eromheen en hebben voor alle kinderen pepernoten bij zich. Het gedeelte direct voor het podium wordt afgezet voor de allerkleinsten zodat zij alles goed kunnen zien.

Feest Sint – De Brink Haarzuilens
Omdat Sint ook een dagje ouder wordt, gaat hij met speciaal Sint Transport van Vleuten naar Haarzuilens. Wie ‘s ochtends niet in Vleuten kan zijn, is ‘s middags welkom in Haarzuilens.

Oranjestichting en VWOV
De Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging (VWOV) organiseert en financiert het Sinterklaasfeest samen met Oranjestichting Wilhelmina Vleuten.

De Oranjestichting is nog op zoek naar vrijwilligers, ben je geïnteresseerd stuur dan een mail naar info@oranjestichting.nl