VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Datum: 31 oktober 2021
Tijd: 12:00 – 20:00 uur
Lokatie: Dorpsplein Vleuten

Tiroler Oktoberfestijn 31 oktober 2021 (onder voorbehoud)

De mannen van “Die Partyhosen” staan al te trappelen om op 31 oktober de hele tent op z’n kop te zetten als knallende afsluiter van het Vleutense Oktoberfestijn. We zijn voorzichtig optimistisch dat we elkaar allemaal weer gaan zien in oktober! Wie kent ze inmiddels niet? De spetterend fantastische feestband “Die Partyhosen”. Op 31 oktober blazen ze je omver, met dirndl en al! Zet het in je agenda und mach mit bei der Party!

Knallende alpenrock krakers – Mehr Spaß!

Natuurlijk staan er nog meer party- bands te trappelen in hun lederhose om in Vleuten een feestje te bouwen. Wie je aantreft in de Vleutense Après- Ski feesttent? Zowel de Grünefelder Musikanten als Woerden7 hebben dit Vleutense festijn al in hun planning staan. Beide bands hebben een grote voorliefde voor de Egerländer blaas- muziek en spelen zowel traditionele nummers als heerlijke inhakers.

Topgear Toeteraars

Wie speelt er met het Wilhelmus op Koningsdag de sterren van de Vleutense hemel? Iedereen van de Bloaskapel. Dit jaar op eigen stoep. De Vleutense Bloaskapel zet elk feest In de hoogste versnelling. Elke muzikant wacht met smart op het eerste festijn. Zoals een lid van de kapel zei: ‘Ik wil gewoon toeteren!’