VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Bloembinderij De Wetering is een moderne bloemist in het centrum van Vleuten. U bent bij ons aan het juiste adres voor boeketten, klassiek of trendy en alle soorten bloemwerk. Wij kopen 4x per week vers in. Ook modern aardewerk, glas en kleine cadeau artikelen vindt u volop in onze winkel.

Bruidsboeketten en rouwarrangementen

Bloembinderij De Wetering is gespecialiseerd in het maken van bruidswerk en rouwarrangementen. Wij nemen de tijd om u hierin een goed advies te geven. Onze creatieve en gediplomeerde medewerkers kunnen u daarbij helpen. Teksten op rouwlinten kunnen wij zelf snel drukken.

Zakelijke markt Bloembinderij

De Wetering is ook actief op de zakelijke markt. Of het nu gaat om het wekelijkse boeket op de balie, verjaardagen van medewerkers, aankleding van een evenement, wij regelen het voor u. Indien u meer wilt weten staan wij u graag telefonisch te woord of komen wij vrijblijvend bij u om de mogelijkheden te bespreken.

Bezorgen

In Vleuten en omgeving bezorgen wij zelf. Voor bestellingen elders in Nederland en wereldwijd zijn wij aangesloten bij Fleurop verzendorganisatie. Voor bestellingen Nederland geldt: Vóór 12 uur besteld, dezelfde dag bezorgd!

Adresgegevens:

Bloembinderij De Wetering
Pastoor Ohllaan 15, 3451CB Vleuten
T: 030 – 677 1733
F: 030 – 677 4914
E: info@bloembinderijdewetering.nl

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag: 8:30 – 18:00
Vrijdag: 8:30 – 19:00
Zaterdag: 8:30 – 17:00