VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Brasserie de Brouwerij

Gevestigd in een 16de eeuw rijksmonument vindt u Brasserie de Brouwerij. Met ruime openingstijden bent u al vanaf 08:30 welkom voor koffie met huisgemaakt gebak of een klein ontbijt. Vanaf 12:00 uur serveren wij lunch en vanaf 17:00 diner.

Onze lunch,- en dinerkaart biedt voor ieder wat wils, van klassiekers zoals een kwalitatieve saté of carpaccio tot de mogelijkheid u in 4 gangen te laten verrassen door onze chef.

Zaal

Gezelschappen ontvangen wij graag in onze sfeervolle zaal. Hier kunt u vergaderen, workshops organiseren, dineren met een groep of een feest geven.

Wij bieden diverse arrangementen: van een broodlunch met huisgemaakte soep tot een compleet verzorgde High Tea boordevol lekkernijen.

Hotel

Ook kunt u gebruik maken van onze hotelsuite. De kamer is sfeervol ingericht met een ruime zithoek, een massief houten bureau en een riant king-size bed. Natuurlijk mag WiFi en de flatscreen TV met een ruim zender en radio aanbod niet ontbreken.

Graag tot ziens!

Snackbar Lambieck

Lambieck bakt verse Frites uit Zuyd maar ook standaard frites, de keuze is aan u natuurlijk. Naast de reguliere snacks bestaat ons assortiment uit huisgemaakte of ambachtelijke producten, bereid door onszelf of door onze slagerij. Iets te vieren? Wij bieden ook schalen gemengd bittergarnituur  voor uw festiviteiten.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Adresgegevens:

Brasserie De Brouwerij
Odenveldlaan 2,  3451ZN Vleuten
T: 030 – 677 5880
E: info@debrouwerij.nl

Openingstijden Brasserie de Brouwerij:

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 08:30 ’s ochtends.
Zondag vanaf 11:30 ‘s ochtends
Voor de koffie of klein ontbijt kunt u tussen 08:30 en 12:00 binnenkomen.
Voor lunch kunt u tussen 12:00 en 15:00 binnenkomen/reserveren.
Voor diner kunt u tussen 17:00 en 21:00 binnenkomen/reserveren.

Openingstijden Snackbar Lambik

Woensdag t/m Zondag van 12:00 tot 21:00.
Maandag en dinsdag gesloten.