VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Brasserie de Brouwerij

Gevestigd in een 16de eeuw rijksmonument vindt u Brasserie de Brouwerij. Met ruime openingstijden bent je dinsdag t/m zondag al vanaf 11:00 welkom voor koffie met huisgemaakt gebak.. Vanaf 12:00 uur serveren wij lunch en vanaf 17:00 diner. Onze keuken biedt een gevarieerde Social Dining menukaart met voor ieder wat wils.

Social dining bij de Brouwerij, een diner waar de focus op gezelligheid ligt. Ondersteunt door diverse kleine gerechtjes is ons Social dining concept ideaal om een avond bij te kletsen en je keer op keer te verrassen met diverse kleine huisgemaakte gerechten.
En…zoals het in een echte brasserie hoort kan niet alleen ’s avonds maar ook overdag uit de gehele kaart worden gekozen.

Voor koffie met gebak, lunch, high tea of diner is iedereen 6 dagen per week van harte welkom. De tafels zijn bij ons altijd gedekt, maar loop gerust binnen voor een gezellige borrel aan de bar of in de Chesterfield hoek.

Tot snel!

Zaal

Gezelschappen ontvangen wij graag in onze sfeervolle zaal. Hier kunt u vergaderen, workshops organiseren, dineren met een groep of een feest geven.

Wij bieden diverse arrangementen: van een broodlunch met huisgemaakte soep tot een compleet verzorgde High Tea boordevol lekkernijen.

Hotel

Ook kunt u gebruik maken van onze hotelsuite. De kamer is sfeervol ingericht met een ruime zithoek, een massief houten bureau en een riant king-size bed. Natuurlijk mag WiFi en de flatscreen TV met een ruim zender en radio aanbod niet ontbreken.

Graag tot ziens!

Snackbar Lambieck

Lambieck bakt verse Frites uit Zuyd maar ook standaard frites, de keuze is aan u natuurlijk. Naast de reguliere snacks bestaat ons assortiment uit huisgemaakte of ambachtelijke producten, bereid door onszelf of door onze slagerij. Iets te vieren? Wij bieden ook schalen gemengd bittergarnituur  voor uw festiviteiten.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Adresgegevens:

Brasserie De Brouwerij
Odenveldlaan 2,  3451ZN Vleuten
T: 030 – 677 5880
E: info@debrouwerij.nl

Openingstijden Brasserie de Brouwerij:

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 08:30 ’s ochtends.
Zondag vanaf 11:30 ‘s ochtends
Voor de koffie of klein ontbijt kunt u tussen 08:30 en 12:00 binnenkomen.
Voor lunch kunt u tussen 12:00 en 15:00 binnenkomen/reserveren.
Voor diner kunt u tussen 17:00 en 21:00 binnenkomen/reserveren.

Openingstijden Snackbar Lambik

Woensdag t/m Zondag van 12:00 tot 21:00.
Maandag en dinsdag gesloten.