Wij, Hans Copier en Petra Diemel, wonen al tientallen jaren in Vleuten. Het oude Vleuten of het oude dorp, zoals men het nu ook wel noemt, omdat er natuurlijk nu ook een Vleuterweide is. En ook al heel lang zeiden we tegen elkaar: we missen een ontmoetingsplek, waar je lekkere koffie kunt drinken en een goed glas wijn. Waar je even naartoe kunt gaan, als je met vrienden wat wilt drinken maar waar je ook alleen heen kunt.

Een gezellige stek, waar je op ieder moment van de dag terecht kunt. Voor koffie en thee, maar ook voor heerlijke taart, yoghurt of een broodje of een kopje soep. En waar je natuurlijk aan het einde van de middag kunt genieten van een mooi glas wijn vergezeld van een lekkere borrelplank.

​De Dorpskamer van Vleuten zegt helemaal waar we voor staan: dorps, voor de inwoners van Vleuten, gezellig, sfeervol, kleinschalig. Daarnaast vinden we een goede service, gastvrijheid en natuurlijk prachtige producten heel belangrijk. Voor de beste koffie, thee en wijn in een ongedwongen sfeer moet je bij de Dorpskamer van Vleuten zijn! Ons team staat graag voor u klaar.

We doen ons best om het iedereen naar de zin te maken. We horen graag wat u ervan vindt!

Heerlijke koffie

Volop genieten van een lekker kopje koffie of een heerlijke cappuccino. Of verse munt- of gemberthee… Vanaf nu kan dat op de Pastoor Ohllaan in Vleuten. Maar ook voor ambachtelijke taart, yoghurt of een broodje of een kopje soep kun je terecht bij de Dorpskamer van Vleuten. Goede sfeer

Mooie wijn

De Dorpskamer van Vleuten is een ontmoetingsplek waar je even naartoe kunt gaan voor lekkere koffie of wijn. Waar je  kunt genieten met vrienden, maar waar je ook alleen heen kunt gaan. Een gezellige stek, waar je op ieder moment van de dag terecht kunt. Midden in het oude dorp van Vleuten.  We hopen je gauw te mogen ontmoeten!

Lekkere borrelplank

Aan het einde van de middag kun je hier ook genieten van een mooi glas wijn: heerlijke huiswijnen wit, rood of rosé. Of laat je verrassen door onze favoriete wijnen. En natuurlijk kan dit vergezeld worden van een lekkere borrelplank.

Adresgegevens:

De Dorpskamer van Vleuten
Pastoor Ohllaan 17,  3451CB Vleuten
T: 
E: info@dedorpskamervanvleuten.nl

Openingstijden

Dinsdag & woensdag van 8:30 tot 18:30 uur
Donderdag & vrijdag van 8:30 tot 20:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 20:30 uur