VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hún HEMA. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA!

Waar staan we voor?

Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een leuk en makkelijk leven hoeft niet duur te zijn. Loop onze winkels binnen en je merkt het meteen. Schap voor schap vind je er de beste artikelen voor elke dag: eigenwijs vormgegeven, origineel, van goede kwaliteit én met een verrassend laag prijskaartje. Producten waar je blij van wordt, wat je budget ook is. Omdat ze bijzonder zijn en toch zo gewoon. Een unie­ ke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA: een winkel voor iedereen, zowel in Nederland, als in België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Bijzondere eenvoud

HEMA kun je samenvatten in twee woorden: bijzondere eenvoud. Lang voordat de term ‘huismerk’ bestond, ontwikkelden we onze artikelen al zelf. Van handdoeken tot lampen en van ondergoed tot fietslampjes – de meest alledaagse dingen, maar dan 100% HEMA: toegankelijk voor iedereen. Gewone dingen bijzonder maken gebeurt niet alleen aan de ontwerptafel, maar ook in het distributie­ centrum en in de bakkerij, op het hoofdkantoor en op de winkelvloer.

Adresgegevens:

HEMA
Hindersteinlaan 11,  3451EV Vleuten
T: 030 – 677 4956
E:

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag: 8:30 – 18:00
Vrijdag: 8:30 – 20:00
Zaterdag: 8:30 – 18:00