VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Wij zijn een onderlinge verzekeringsmaatschappij die is gevestigd in Vleuten en Zegveld. Onderling verzekeren betekent dat we werken op basis van kostprijs, zonder winstoogmerk. Alles wat we meer verdienen dan de hoogte van de kosten, reserveringen en investeringen in bijvoorbeeld automatisering, gaat terug naar onze leden.

Lokale betrokkenheid

Onze onderlinge, coöperatieve grondslag houdt in dat we lokaal betrokken zijn, de regio kennen en weten wat er speelt. Ons motto luidt dan ook ‘dichtbij en vertrouwd’. We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap, dus bestemmen we een deel van de eventuele winst voor een goed doel. Zo hebben we het Hospitium Vleuten, zorgcoöperatie Zegveld Zorgt, Muziekvereniging Vleuten en het G-team van PVCV gesteund.

Dichtbij en vertrouwd

‘Dichtbij en vertrouwd’ betekent ook dat op beide vestigingen iedereen kan binnenlopen zonder afspraak. Onderling Verzekerd bestaat al sinds 1908 en de klantrelatieduur is bijzonder lang, namelijk 15 jaar of langer. Dat blijkt ook uit klanttevredenheidsonderzoeken. Iets om trots op te zijn!

De klanten worden bediend zoals zij dat willen. Dat hoeft niet altijd met persoonlijk contact bij iemand thuis, dat kan ook per telefoon of e-mail. Bij ons draait het om een goede relatie met onze klanten en een goed advies, dus maken wij echt tijd voor u. Je kan een uur op internet zoeken naar een goede verzekering, maar een goed gesprek en een deskundig advies kost je ook maar een uur. En wij kijken niet alleen naar de premie, maar vooral naar wat u wel of niet verzekerd wil hebben. Een goedkope autoverzekering lijkt interessant maar is dat niet als je met schade helemaal naar een garage buiten je eigen regio moet omdat dat in de voorwaarden staat. Wij zorgen dat u weet waarvoor u kiest. En bij premieverhogingen en veranderingen checken we altijd of uw verzekering nog wel de best passende verzekering is.

Schadeverzekeringen en hypotheken

Wij bieden alle schadeverzekeringen aan, maar ook hypotheken en aanverwante producten, zogenaamde complexe producten. Ook voor deze complexe producten geldt: we zijn dichtbij en vertrouwd!

Algemene Ledenvergadering

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering wordt u geïnformeerd over het afgelopen jaar en over de toekomstplannen. Na het officiële gedeelte is er altijd een spreker die de aanwezigen op geheel eigen wijze informeert over een bepaald onderwerp. En natuurlijk is er tijd om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te praten.

Adresgegevens:

Onderling Verzekerd

  • Theo van Baarenstraat 1, 3451 DE Vleuten
  • Middenweg 7, 3474 KC Zegveld
  • Telefoon Vleuten: (030) 677 16 96
  • Telefoon Schade: (030) 820 10 22
  • Telefoon Zegveld: (0348) 69 17 77
  • E: info@onderlingverzekerd.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00 uur