VWOV
Vleutense Winkeliers en Ondernemers Vereniging

E-mail: redactie@rondjevleuten.nl

Van Rooijen Grafisch verzorgt sinds 1985 een zeer breed drukwerkpakket voor een gevarieerde klantenkring. Van ontwerp tot gebruiksvriendelijk drukwerk. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Al uw drukwerk op 1 adres, snelle levertijden, u heeft er geen omkijken meer naar!

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Al uw drukwerk op 1 adres, snelle levertijden, u heeft er geen omkijken meer naar!

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Huisstijldrukwerk (briefpapier, visitekaartjes, enveloppen)
  • Reclamedrukwerk (folders, flyers, brochures)
  • Horeca drukwerk (tafelpapier, placemats, menukaarten)
  • Periodieken (nieuwsbrieven, personeelsbladen)
  • Familiedrukwerk (geboorte- en huwelijkskaarten)

Logo en/of huisstijl ontwerp

Bent u startend ondernemer en wilt u een passend logo laten ontwikkelen voor uw bedrijf? Is het tijd dat uw oude logo opgefrist dan wel vernieuwd wordt? Heeft u een mooie, verzorgde  brochure nodig voor de presentatie van uw bedrijf? Heeft u weinig tijd maar wilt u wel een professionele folder? Wij hebben twee vormgevers in huis die al deze zaken voor u kunnen realiseren. Zij bezitten de creativiteit, vakkennis en ervaring om de vertaalslag te maken van uw ideeën en bedrijfsprofiel naar de juiste vorm. Zij denken graag met u mee over kleurgebruik, papiersoorten en het combineren van verschillende uitingen om de prijs laag te houden.

Geboortekaartjes en huwelijkskaarten

Gaat u trouwen, verwacht u een kindje, heeft u iets te vieren?U heeft bij ons de keuze uit heel veel leuke, hippe, kleurrijke en klassieke collecties op het gebied van geboorte-, huwelijks- en gelegenheidskaarten. U kunt bij ons voorbeeldboeken ophalen om thuis op uw gemak een kaart uit te zoeken. Vooraf ontvangt u drukproeven en kunt u de enveloppen alvast meenemen.

Heeft u een eigen ontwerp of een idee voor een kaartje? Wij denken graag met u mee over de uitvoering, papiersoorten en kleuren. Aarzel niet om vrijblijvend, zonder afspraak, binnen te lopen voor een prijsopgave of advies. U wordt te woord gestaan door mensen met gedegen grafische vakkennis en een goed oog voor vormgeving die graag met u meedenken over de beste drukwerkoplossing.

Adresgegevens:

Van Rooijen Grafisch
Odenveltlaan 3  3451ZL Vleuten
T: 030 – 677 2730
E: info@vanrooijengrafisch.nl
I: www.vanrooijengrafisch.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 11:00 – 14:00 uur
Zondags gesloten